Feber...

I natt vaknade mitt lilla hjärta och var alldeles varm, feber varm! Jag misstänkte det nästan när vi gick och la oss, men han var som vanligt, åt och drack, busade som aldrig för med pappan, men så vaknade han första gången vid 1 i natt och David gick in och bytade blöja, tog av honom lite kläder och sövde honom igen. Sen vaknade han igen vid 3, och då var han jättevarm, men inte så att han var ledsen, bara lite ynklig. Han ställde sig vid min säng och sa att han var kissenödig, så vi gick och kissade och sen la jag honom i vår säng men han var så varm att jag var tvungen att kolla tempen på honom och då hade han 39,2 så han fick en supp och sen låg vi i hans säng, men han var då inte trött och somnade utan låg där och pratade lite för sig själv tillslut tröttnade jag på att ligga där, så jag gick och la mig i min säng och han blev inte ledsen för det utan fortsatte prata och hålla på en stund. 

Så sömn har det inte blivit så mycket av i natt, jag känner att jag är jättetrött och igentligen skulle behöva sova, men det hinns inte med, vi har styrelsemöte här i kväll och jag har redan förberett maten (kasslergratäng), den står i kylen, men jag ska baka lite till kaffet, städa av, duka och lite så.

Dagis:
Igår gick det jättebra, jag lämnade en stund och gick över till jobbet och fotade lite och när jag kom tillbaka så var dom i full gång med grillen, det skulle vara lite utflykt över dagen och då grillade dom korv ute och Albin ville gärna stanna och äta en korv så vi gick hem efter lunchen istället och då var han trött! Somnade som en sten i vagnen direkt!



Idag blev det inget dagis... Jag ringde på morgonen och förklarade läget och då bestämde vi oss för att åka dit på måndag istället (skulle igentligen inte vart där då för Birgitta är ledig) så får jag vara med och äta lunch då.

Eftersom morfarn kom hem igår, efter att han jobbat i Schweiz i 3 veckor så gav vi oss dit i morse med färska frallor och efter en massa morfar gos & bus så gick vi ut i trädgården och hjälpte till att plocka av äpplena. på vägen hem ställde vi av en bamselåda på dagis och nu sover min lilla sjukling (fast han har ingen feber idag) gott och när han vaknar ska vi baka!


 


Skulle ju igentligen ha jobbat denna helgen men eftersom jag har semester och det är årsmöte/fest i morrn så har jag en hel del att pyssla med så bloggen kanske inte får uppdaterat sig innan på söndag.


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är ju såå typiskt just under inskolning att bli sjuk. Hoppas att det inte blir mer av det iaf!

2009-10-30 @ 14:32:15
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0