Dagis!

Idag har jag och Albin vart och hälsat på på dagis en sväng men eftersom det var några dagar sen jag uppdaterade nu så får ni först ha bilder från i måndags, när pappsen fyllde år.


Inga bilder på pappsen dock, men vi var där hela kvällen så därför ingen uppdatering.

I tisdags var vi på mammabarn gruppen igen efter ett litet uppehåll. Det visade sig att en hel drös av dom som gick med oss på måndagarna har bytat till tisdagen och då är vi ju alltid lediga så då bestämde vi oss för att gå dit! Tyvärr var inte Desireé där, som brukar hålla i det så det var inte sådär jättebra, men både jag och Albin fick träffat massa andra mammor och barn och Albin somnade gott när vi kom hem. Efter middagen så tog jag med mig Albin upp till Gekås, där vi fyndade! Albin fick en ny pyjamas (då jag upptäkt att dom han har visst börjar bli korta på både armar och ben efter sommarn då vi haft kortarmat och kortbent...), ett par nya jeans, en stickad tröja och ett paket Bamses barntuggumi. Till mig blev det träningskläder från Champion och sen såklart en massa annat bra att ha!

På hemvägen körde vi om Rolfstorp och lämnade av bilen som behövde en omgång hjulinställning så morfarn fick komma och hämta oss.

I går lånade vi brorsans bil eftersom Albin skulle till farmorn på morgonen medan jag fick en välbehövlig massage hos Lotta på Fräch & Fin i stan. På hemvägen handlade vi till middagen, stekt prinskorv med kokt potatis och stuvade grönsaker. Lillebrorsan som låg hemma och var sjuk fick sig oxå en portion. Efter maten satte vi igång och baka bröd, en nyttig limpa med frön och torkad frukt, jag älskar sånna bröd!



När det var klart fick vi ta tag i disk och lite städning, jag har ju sååå god hjälp må ni tro!



På kvällen sen var det träning, jag åkte till Work-Outen vid halv 7 medan pappan var kvar hemma och tog hand om kvällstvättningen och sånt så det var klart när jag kom hem (fick snabba mig hem, gå innan vi stretchat klart).
Vi möttes i dörren, pappan skulle på badminton och jag fick gosat lite med Albin som inte riktigt somnat än, men han somnade i våran säng till ljudet av duschen.

I dag har vi som sagt hälsat på dagis och Albin fick välja vad han ville ha på sig, mamman var mer än nöjd med hans val!



Nu sover han gott efter att ha busat en bra stund och dessutom gått både dit och hem. Vi ska strax äta lunch, blev över från igår och sen ska mamman jobba i eftermiddag så vi hoppas pappan kommer hem i tid som han lovat!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Såg att han valde sin favorittröja med alla djuren på!

2009-10-08 @ 16:13:14
Postat av: Angelina

Brödet såg ju bara för mumsigt ut!!!

2009-10-08 @ 21:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0