H1N1

Eller Svininfluensan som vi kallar den.
Jag känner att jag måste förtydliga hur vi tänker kring det här med att inte vaccinera oss.

Jag pratade först med Lotta, som jag ofta frågar när det gäller sånt här, för hon har koll och har sunda åsikter. Hon hänvisda mig till den hemsidan jag länkade till i detta inlägget men jag hade givetvis även vart inne och besökt ett flertal andra sidor och läst massor av olika artiklar.

Vi har alltså inte baserat vårat beslut på EN artikel, utan samlad information, och jag kommer fortsätta samla  information hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är svårt de här, är oxå väldigt kluven. Har tänkt hela tiden att vi ska inte ta vaccinet, för jag tror inte det kommer bli så stort som media spelar upp det. Men när Embla kom hem med em lapp i måndags att fylla i om hon skulle eller inte skulle vaccineras så blev det plötsligt så påtagligt och jag blev osäker... Men vi kryssade nej, så får vi väl se längre fram vad som händer.

2009-10-22 @ 21:53:12
URL: http://femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Ullis

Hoppas bara att de andra "sidor" du besökt + artiklar du läst har lite mera bakom sig än den du hänvisade till. Glöm inte att det finns folk som skriver vad som helst på nätet, alla kan lägga ut information som ser välgrundad och proffsig ut. Nätet är idag ett enormt forum där många utnyttjar och lurar folk att tro saker som inte är sant. Personen som skrivit det du hänvisade till säljer tex hälsokost mm, självklart tycker då han att man ska köpa det istället. Satsa på tvål och vatten, kanske avvakta med förskola då det är ett enormt smittforum. Glöm inte att undvika barn under 3 år då dessa inte kan vaccineras och allvarligt sjuka tex cancerpatienter, hjärtsjuka mm då dessa är extra utsatta om du tror att du fått smittan. Ladda upp med medicin så att du slipper ge dig ut när du redan blivit sjuk. Kanske laga extra mat och frysa in, smittan stoppas ju bara om folk håller sig hemma när de är sjuka. Hoppas ni slipper det och hoppas verkligen inte att de flesta får den milda varianten, för smittsamt verkar det ju onekligen va.

2009-10-22 @ 22:20:59
Postat av: Ullis

... skulle ju givertvis va;.. hoppas verkligen att de flesta får den milda varianten... '



Vad fel det kan bli med bara ett litet "inte".

2009-10-22 @ 22:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0