Härliga Höst!



Jag tänkte bara mest titta in och meddela att vi har haft en bra dag och att någon längre redogörelse inte hinns med! Jobbade hela dagen i går och när jag kom hem på eftermiddagen var jag mer än lovligt trött. Fick bli en härlig, lång dusch medan David och Albin skjutsade upp brorsan och Joel till Ästad.

När pojkarna kom hem igen så blev det kina mat och sen lite lördagsmys i soffan med körslaget.
Jag gick och la mig strax efter 10 och vaknade faktisk utvilad när klockan ringde vid kvart över 6. Japp, ni läste rätt, jag vaknade av klockan och inte av Albin! Det var helt otroligt, han sov i sin egen säng hela natten och fram tills dess att jag gick upp. Jag åkte bort och jobbade några timmar på morgonen, innan affären öppnade, bakade bröd och tog hand om mejeriet så jag var hemma igen vid 10.

När jag kom hem var pojkarna ute och grejade så jag gick in och hackade en fruktsallad, tog hand om torkad tvätt så den kom in på sin rätta plast, dammsugade av, tog hand om disken i maskinen och satte på lunch. Var färdig lagom till D & A kom in. Idag åt vi hemlagad (i alla fall på ICA) kokt, griljerad skinka med mimosasallad och kokt mandelpotatis!

Direkt efter maten åkte vi bort och hämtade mammas bil och bogserade upp den till Rolftorp, det var en spännande bil färd och jag gissar att David hade det minst lika spännande i bilen som satt fast bakom min, med en stenhård ratt och en lika stenhårt broms...

Albin sov gott hela vägen i bilen och när vi kom hem så väckte vi honom och åt lite fruktsallad. Efter fikat gick pojkarna ut och jag fick fixat i ordning några bilder som en kund skulle ha, sen gick jag ut och fotade!



Vi passade på att köra bort med pappret, metallen och glaset till återvinningen och sen städade jag i ordning i skåpet i tvättstugan medan David sotade pannan och sen var vi alla tre i stort behov av varsin dusch innan vi tog en härlig promenad (förutom för min häl då, den gillar fortfarande inte promenader...) bort till mormorn som bjöd på smarrig söndagsmiddag! Morbror kom oxå bort efter sin golfrunda och vi stannde på kvällsfika innan vi kvistade bort hem och nu sover Albin gott i sängen och jag gissar att David ligger i soffan och snarkar för jag har inte hört nåt på ett tag...

I morrn jobbar jag hela långa dagen så det blir nog inte att jag hinner titta in i morrn och sen på tisdag har vi fullt upp. Först mamma barn-gruppen på morgonen och sen på eftermiddagen ska jag in till kusin Daniel på hans jobb och fota. Albin får nog följa med, kanske kan försöka få honom att sova precis då...


Kommentarer
Postat av: lina

Hej!

Ja, det är fortfarande hälarna som spökar men ovanpå det så har båda mina fotleder svullnat upp och antagit en röd/blå/lila ton. Inge kul alls, det passar mig inte att vara hemma och stilla sittande, jag blir knäpp! Men nu har jag fuskat lite, efter tjat tjat tjat från min sida har min läkare skrivit ut starka tabletter som tar bort allt det onda :-)

Det dumma är bara att så fort jag slutar ta tabletterna så kommer det tillbaka som ett brev på posten. Men just nu e jag glad för jag kan äta tabletterna i 9 dagar till, så jag tänker se till att göra de bästa utav dessa dagarna!



Ja visst är hösten mysig? Sitter här med massa tända ljus och två små varma barn i soffan mys Hur är det med er? Vad är det med din häl?



Kram, Lina

2009-10-19 @ 07:29:31
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Laila

Vilka underbara bilder och färger man får när man tar kort på hösten.

2009-10-20 @ 09:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0