Kan dagen starta bättre?

Än så här?


Det är en sån lapp som gör att jag kan gå och småle hela dagen på jobbet och bara längta tills jag får komma hem och träffa den där underbara sambon som skriver sånna små lappar till mig! Visserligen är dom ganska sällsynta men då blir dom ju så mycket mer betydelsefulla när dom väl dyker upp!

Hur som helst så har jag i allafall avslutat en ordentlig jobbehelg idag, men allt har gått bra och jag känner mig nöjd med mig själv. Igår fredags kom David med kameran till jobbet så jag kunde ta kort på alla fina tårtor, tallrikar och plankor vi gjorde, jag och Ida men det blev inte så, jag orkade inte plasta av allt igen så iställer gick jag lös på en vagn med krukväxter som nyss anlänt ute på lagret. Där ute på lagret hittade jag även Ida och mamma, som fick vara med på ett hörn...



I går när jag kom hem från jobbet så var jag vrål hungrig! Men det visste jag ju om redan på morgonen att jag skulel vara framåt eftermiddagen så jag köpte med mig 2 pepparbiffar, & en färdig potatisgratäng (vi hade fått in enny sort från ICA utan massa tillsatser, bara potatis, grädde, vitlök & salt) och direkt när jag kom hem så började jag med det. David kom ganska snart efter mig och bytte bara bil och gav sig av till Grimeton och hämtade hem vår efterlängtade lille gosse!

Jag tog mig ett glas vitt till maten och David en öl, sen gjorde vi inte så mycket. Det blev ju såklart en del bus...



Jag som hade längtat halvt ihjäl mig efter min guldklimp tog mer än gärna hand om nattningen i går. Vi låg i vår säng och läste en saga, sen berättade jag några historier och till sist gick vi ner och kollade körslaget och då somnade han i min famn och jag fick luktat på det där ljuvliga, vita håret!

I morse skulle både jag och David iväg och jobba så det var till att ställa klockan, fast det brukar ju inte behövas eftersom Albin är morgonpigg som få och gärna studsar upp vid 5 snåret. Till vårt stora förtret så sov han ända till 8 hos farmor i går morse så jag var ju lite hoppfull och minsann, han sov ända till 7.10 i morse, helt otroligt, minns inte när han gjorde det senast!

Vi hade det såå mysigt i morse, jag och Albin. Pappan hade redan åkt, han begav sig hemifrån redan vid 6 tiden. När vi hade fått i oss den dagliga koppen morgonte så packade Albin väskan för en dag hos mormor & morfar, vi va väl där vid kvart i 8 och dom har tydligen haft en kanondag tillsammans.

När jag jobbat färdigt för dagen så åkte jag bara hem snabbt och käkade lunch innan jag åkte och hämtade Albin hos morfar. Vi hade lite att pyssla med när vi kom hem, fick tvättat 2 maskiner tvätt, bakat av kanelbullarna (ja, vi orkade inte med något bullbak, det blev frusna obakta från jobbet som vi bara behövde tina upp och baka), tänt eld i brasan och en svängom med dammsugarn. Lite bus hann vi oxå med innan pappan kom hem.

 
När Albin ser att jag tar fram kameran så slänger han sig genast i värsta posen...

Vi fikade på våra nybakta kanelbullar med mjölk framför brasan och lyssnade på höststormen som ven runt knutarna på huset. Rätt som det var, när vi satt och bygde med kappla så kom pappan hem och gjorde oss sällskap!



Nu ikväll har brorsan vart inne och ätit kvällsmat med oss och nu har Albin gjort sig klar för natten så jag tänkte faktiskt krypa ner bredvid honom och bara mysa, det finns ju bara inget bättre när det är ruskigt ute!

I morrn jobbar jag bara 10-16, snällaste Ida har tagit mina sista timmar så jag kan vara med och fira pappsen som fyller år i morrn. Albin ser så fram emot kalas, han har sagt det flera gånger idag, att han ska på kalas i morrn, till morfar och då ska det bli tårta! Vet inte vart han har fått det ifrån men han tycker nog att tårta och kalas hör ihop.





Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag fick för mig att du fotade Ida, och att det var jag som var i bakgrunden. Ack vad jag bedrog mig.



Var den nya potatisgratängen god? Du vet att jag ska klippa mig efter jobbet på torsdag väl?

2009-10-04 @ 20:16:30
Postat av: Nettan

Tårta o kalas hör ihop, det tycker nämligen mina barn också. Vi var på kalas i fredags o fick ingen tårta o Axel var lätt knäckt och frågade flera gånger när han la sig varför vi inte fick någon tårta. Han hade verkligen huvudbry, stackarn. Hälsa pappsen och gratta ifrån mig. Ha det gott! Kramisar Nettan

2009-10-04 @ 20:34:28
Postat av: Laila

Det var väl på tiden att mormor"ville vara" med.Albin är ju som vanligt med på noterna när kameran kommer fram.

2009-10-05 @ 20:48:20
Postat av: Laila

Det var ju roligt att mormor"ville vara" med på bild.Albin sätter ju fram näsan så fort kameran kommer fram.

2009-10-05 @ 21:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0