Lotto, Keno, Joker, Oddset, Stryktips...

Hua mig!

Vi har vart på kurs i Göteborg idag, jag och Jessica på jobbet. Det var Svenska Spel som annordnade en heldag.
Jag åkte hemifrån vid kvart över 7 och hämtade upp Jessica vid Rasta halv 8. Vi höll till på ett jättefin hotell, mitt i stan som hette Scandic Rubinen och vi var 23 stycken som var på kursen idag så det var fullt i vårt konferansrum.

Kvinnan som höll i vår dag hette Ewa och hon var Stockholmska så det small om det, bredaste dialekten jag hört tror jag. Vi hade även en kille som hette Tobias (som Ewa började kalla Tusse mot slutet...?) som pratade på underbaraste Gotländska, precis som det ska vara när man pratar Keno!

Jag hade lånat brorsans GPS och det gick kanonbra! Jessica guidade och jag körde, gick hur fint som helst, inte en enda liten felkörning och vi hittade ett parkeringshus i samma byggnad som hotellet, där vi parkerade och var uppe på konferansavdelningen redan vid halv 9. Där serverades en bastant frukostbuffe, nästan som en hel hotellfrukost, det hade vi inte räknat med, men gott var det!

Dagen har gått jättefort och när vi åkte hem var vi mätta och belåtna, vilken lyx vi har haft, supergod mat, verkligen! Vid 10 fick vi fika (igen!) men jag och Jessica tog bara varsitt äpple, vi skulle ju få lunch klockan 12.

Lunchen var en riktig höjdare! Först fick vi gravad Lax med hovmästarsås, sen var det buffe som såg ut såhär:
Jättestor salladsbuffe med olika sorters bröd
Potatis & purjolökssoppa
Örtbakad hokifilé med ris och en sås med rostad vitlök
Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon


Sen var det kaffe och dessert, 3 olika tartletter med mousse, Choklad, vitchoklad och hallon.

Vi jobbade hårt med våra små hjärnor mellan all den goda maten och när klockan var kvart i 3, då var det fika (IGEN!), denna gången var det 8 (!) olika fat med små tårtor, mousse, krisp, bär, choklad mm men jag orkade faktisk inget sånt utan tog några bitar melon och en kopp te.

Vi hann faktisk bli klara till halv 5, det trodde jag aldrig men det gick och när vi gick fick vi massa pennor, nyckelband, varsin tian lott och massa informationsmaterial. Jag vann faktisk 100:- på min lott.

Albin har vart hos mormorn hela dagen och det har visst gått alldeles utmärkt. Han har faktiskt varit hos mormorn hela natten i och med att jag skulle åka så tidigt men det blev visst lite tokigt. Jag hade en jättebra plan igår nämligen, att när jag kom hem från Work-Outen så skulle Albin somna och sen skulle jag köra bort honom (sovandes) till mormorn, men han vaknade (det händer ju aldrig annars!) och David hade inga nycklar med sig till badmintonen så jag fick lämna honom hos mormor och åka hem och öppna och sen hade han visst inte somnat innan vid midnatt! Men om mormorn då trodde att hon skulle få sovmorgon så fick hon tänka om, han hade nog vaknat vid halv 6 snåret första gången och sen somnat om en liten stund men vaknat ordentligt vid 7...

Det var en efterlängtad liten kille som kom hem och kramade sin mamma när hom kommit hem från kursen och sen somnade han gott redan vid 7 i kväll. Jag kom på igår att jag glömde visa, vi har ju slagit in årets första julklapp och jag har 6 till på G med posten!


Nu börjar Criminal Minds så jag ska återgå till Tv:en. I morrn jobbar jag hela dagen och även lördag så det kanske blir lite tunnt här...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj så mycket gott ni har ätit idag. Albin och jag har ätit fiskbullar. Han åt 3 portioner.

2009-10-15 @ 22:01:09
Postat av: Anna

Vilken heldag!!

Men visst är det lite kul med konferens ändå, och att bli serverad mat och fika hela tiden. ;) Jag har aldrig riktigt förstått det där. PÅ jobbet vill många konferenser ha kaffe och fralla vid 9.30 och sen ska de äta lunch 12! Det är omöjligt att man hinner bli hungrig på 1½ timme! ;)



PÅ tal om julklappar har du ett par stycken att hämta upp på Hamra oxå!

2009-10-16 @ 09:40:53
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Laila

Så mycket god mat ni fick på kursen,ni hann väl nästan bara med att äta?

2009-10-16 @ 14:31:21
Postat av: Alexandraida

Ja super fina kort Sara som tagit dem super duktig är hon =)

2009-10-16 @ 20:02:44
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0