Lycklig liten kille!

Idag har vi haft riktigt helg mys på morgonen! Pappan åkte till jobbet tidigare än skam, jag låg fortfarande kvar i sängen men Albin låg och drack välling i soffan och han var nöjd med det en halvtimme innan han väckte mig. Jag gick upp och så satte vi på tv och där gick Ronja Rövardotter! Albin kröp upp i mitt knä och så satt vi och kollade på filmen tills klockan var 8 och jag kilade över till Gööks medan Albin kollade klart på slutet själv.

Efter frukost och nerpackning av varmare kläder så gav vi oss iväg ner till Halmstad, närmare bestämt till Släggarpsbanan där brorsan skulle provköra Birgersson/Jönssons cykel. Det gick finfint och jag fick med mig kameran ut. Kunde inte smita ut på banan eftersom jag hade Albin med mig men fick nöja mig med några bilder från kanten.




Louise hade med sig sin sambo Jon som oxå ville provköra några varv, han har aldrig åkt sidvagns tidigare men det gick jättebra! Brorsan körde lugnt och fint och jag fick till och med filmat några snuttar!





Mellan träningsheaten passade jag och Albin på att kika på dom små som körde och Hallandia har även små crossar & fyrhjulingar som man kan få prova. Det gjorde vi inte idag men vi var borta och provsatt dom flera gånger.

Magnus hade med sig sin älsta pojk och sin nyas dotter som Albin lekte med och båda dom äldre barnen var så snälla och lekte med honom. När vi var klara så fick Albin banan, smoothie och yoghurt och sen somnade han direkt när vi rullade ut från banan, men det var en lycklig liten kille som somnade och sov gott hela vägen hem.



Nu har vi kommit hem och fikat lite med te och smörgås. Jag och Albin ska skjutsa bort David till Morgan för dom ska på någon tillställning i kväll så jag och Albin blev bjudna till mormor och morfar på mat, det tackar vi för!

I morrn tänkte jag åka till IKEA, med eller utan sambo...


Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vi har varit på Liseberg idag - i höstrusket... Men det gick ganska bra det med :-) Ha en trevlig kväll!

2009-10-11 @ 18:08:23
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0