Tomt...

Det är tomt i huset ikväll... Fast det hörs då inte för det är bra liv på båda tv-appataterna här nere och David sitter där uppe och spelar Lugna favoriter på datorn, men det är tomt för Albin är inte hemma!

När jag slutade, vid 18.30 i kväll så åkte jag bara hem och hämtade grabbarna sen åkte vi upp till Grimeton. Albin ska sova hos farmor och faster Evelina i kväll eftersom både jag och David börjar halv 7 i morrn bitti. Men ack, va tomt det känns när man vet att den lilla gröna sängen där uppe står helt tom.

Så om ni undrar vart alla mina långa inlägg med bilder är så är svaret helt enkelt att det är jobbehelg och det inte finns tid till det. Jag ska strax gå en trappa upp och lägga mig i sängen för det är upp tidigt i morrn och samma sak på söndag och även jobb på måndag, snacka om jobb-maraton!


Kommentarer
Postat av: Jessica

kikar in, såg din adress på FL

2009-10-03 @ 14:28:28
URL: http://metrobloggen.se/fitmom
Postat av: Laila

Detta kortet måste ju vara taget efter klippningen?

Va fin han är!

2009-10-03 @ 18:54:27
Postat av: Amanda

Visst är det konstigt så tomt det blir då dom små är borta. :) Man tjatar ofta om lite egen tid men då man väl får den så kan iaf inte jag njuta helt och fullt för då är det för tyst...och tomt.



Hoppas ni får en jättefin kanelbullens dag idag.

Kram

2009-10-04 @ 11:36:15
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0