Vår dag!

Har vart händelserik som vanligt!
Vi började morgonen med att ta en promenad bort till Gustavssons blommor som är DHL ombud och hämta ett paket, sen vidare till mamma-barn gruppen där äntligen Desirré var tillbaka med sång, hemliga lådan, fika och pyssel! Idag gjorde dom större barnen figurer i trolldeg som ska torka till nästa gång och då ska den målas och limmas på en magnet så kan man ha dom på kylskåpet!



När vi var klara där så hade Albin, Ella och Jakob massa spring i benen så Jag, Caroline & Karin stod ute och pratade av oss en bra stund innan vi gick. Vi fick sällskap ända bort till rondellen av Karin och barna! Väl hemma fick Albin vara ute en stund och busa med Fjant medan jag  fixa i ordning en rejäl, matig smoothie (Banan, Yoghurt, havregryn, mango & hallon) som vi kunde slänga i oss innan vi skulle vidare.

Jag skulle in till stan och fota och hade tänkt att Albin skulle få sova i bilen medan jag fixade det men när jag slog på datorn och Facebook så såg jag att mammsen ju var ledig idag så jag slängde mig på telefonen och fråga om han möjligtvis fick sova hos henne och det gick bra!

Det tog ett par timmar och fota alla grejerna men efter det åkte jag och hämtade Albin och sen lyxade vi till det med en sen lunch på Motellet. Albin fick stekt torsk med skajdjurssås och ris och jag tog stekt fläsk med löksås och kokt potatis, MUMS!

Vi tog vägen om Läjet och Bertilssons bröd, där vi köpte en kärnmjölkslimpa (min absoluta favvo!), ett lingonbröd och en sjöbuse (hette det så tro?), vi har provat dom alla innan och det är riktiga favoriter! Albin fick syn på en chokladmuffins med vaniljkräm som såg väldigt god ut, den fick oxå åka med oss hem och när vi kom hem blev det fika! Paketet från DHL hann vi inte med när vi var hemma en snabbis innan så det fick vi ta i tu med oxå, det var dom nya fina stövlarna från REIMA som mamman fyndat på Tradera, helt nya och dom kommer passa så bra till det nya vintersettet!


Poserar som vanligt...

Pappan kom hem ovanligt tidigt för att vara han, redan vid kvart över 5. När David väl kommer hem så blir både han och Albin som förvildade så jag höll mig undan och fixade i ordning bilderna till Danne, skrev faktura och lite sånt. Sen åkte David på Innebandy träningen så jag och Albin tände brasan och alla ljusen i huset , åt lite på vårt goa lingonbröd och gjorde Albin färdig för sängen. När vi har tänt brasan så brukar vi sitta en stund och mysa på golvet framför, för att se så det säkert tar sig. Så gjorde vi även idag och då kom även Pyzen och ville vara med, varpå Albin säjer -Mamma, Pyzen är nog lite Albinsugen...

Albin somnade sen gott hos mig i soffan, framför brasan.
I morrn är en stor dag, min lilla, lilla pojke fyller 3 år!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0