Jobbehelg...

Japp, nu var det jobbehelg och då händer det inte mycket i bloggen...
Torsdag 14-20
Fredag 10-18.30
Lördan 6.30-15.30
Söndag 8-14
Måndag 10-20

Så ser det ut när jag jobbar helg.

Men idag var jag hemma på lunch vid 12 och då såg det ut såhär i trädgården



Där David klipper gräset går även Albin över med sin gräsklippare (som för övrigt är en likadan som pappas, en Stiga...) och det ser så härligt ut. För det förstår väl vem som helst att pappan inte kan klippa allt själv?

När jag äntligen jobbat klart idag var jag trött, riktigt trött. Jag satt uppe och kollade på en film i går, fast jag vet att jag inte ska det när jag börjar så tidigt, men det gick inte att bara gå och lägga sig och sen när filmen äntligen var slut vid 23.30 så var jag såklart inte det minsta trött utan låg och vände och vred mig en stund.

Vaknade i natt (eller tidigt i morse) av att Albin kom och la sig i våran säng och då sover jag inge bra, det blir varmt, trångt och han ligger inte still för fem öre så jag kommer nog somna gott i kväll!

I kväll kom pappa över och åt med oss, jag hade gjort bakade potatisar med 2 röror, en räkröra och en laxröra. När vi ätit klart fick Albin sådär mycket energi som bara han får direkt efter maten så vi gick ut en sväng och morfarn körde lite "äjserbil" med honom. Pappa åker till Tyskland (eller va det Schwiez?) och jobbar i morrn så mamma har bett honom att flytta Dodgen, en bil som pappa håller väldigt kär tydligen och som han vägrar att skilljas från, den har vart i hans ägo sedan -89 och dom sista 6 åren har det bara stått på uppfarten. Hur som helst så hade mamma nu bett honom att flytta den eftersom hon skulle putsa fönster eller var det var och den bilen är ingen man bara flyttar sådär, den är en stor van... David och pappa håller på att fixa till en stor lokal några km utanför samhället som dom får använda som lager och det är stpr plats där så idag (äntligen!) körde vi bort den och ställde in den. Pappa har för sig att han ska gör i ordningen den, när det nu ska bli av...

så här såg det i alla fall ut!



Nu tyckte David att pappa kunde ta hem lastbilen i stället, nu när han fått en ledig plats på uppfarten, vad tycker mammsen om det tro?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Om det tycker mammsen inte. :-D

2009-09-05 @ 21:44:01
Postat av: Laila

Jag tycker nog att gräsmattan ser betydligt bättre ut efter andra klippningen.Den skall nog klippas av en liten gräsklippare!

2009-09-06 @ 18:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0