Magiskt datum idag, 090909

Men det har då inte hänt mycket magiskt i mitt liv! I morse var vi iväg redan strax efter 7, jag lämnade av Albin hos famorn och sen åkte jag och fick massage hos Lotta, alltid lika välbehövligt i min stackars felkonstryerade kropp. När jag var där fick jag även med mig ett visitkort från Andys nya restaurang som har invigning på torsdag, den ska jag definitivt besöka i höst! Kika in på deras fina hemsida Restaurang Karlsson.
Jag och Andy (som äger restaurangen) är gammla barndomsvänner!

Efter massagen åkte jag direkt ut till Jenny i Klastorp för att fota Tim och Saga. När jag komm dit så upptäckte jag att Jenny var väldigt bekant och då visade det sig att hennes föräldrar är goda vänner till min morbror och moster så det är ju på alla kalasen i Grimeton jag sett henne!

Jag & Albin stannade en stund hos farmorn och pratade lite innan vi åkte hem så Albin fick sova middag och jag börja med korten. Medan Albin sov smög sig magontet på och det var inte skoj alls idag, det var mycket bättre förra gången men nu var det riktigt jobbigt så jag fick lägga mig och ta en tablett. Jag ringde David så han säkert kom hem så fort han var klar och det gjorde han. Men efter lite värmekudde och en tablett kunde jag funktionera normalt igen så David åkte och kollade på lite jobb nu i kväll medan jag och Albin var kvar hemma i trädgården och pratade med morbror!

David kom tillbaka vid strax efter 6 så vi gick bara in och åt lite sen gick vi ut igen och vattnade våra träd & buskar.


I kväll fick Albin ta sig ett bad efter att ha vattnat på sig själv minst lika mycket som på växtligheten...



Nu har magontet börjat smyga sig tillbaka så jag ska värma min vetekudde och lägga mig tänkte jag, hoppas kunna sova bort det.

Idag låg jag bredvid Albin i vår säng när han skulle somna och innan han somna så sa han såhär:
A- Mamma säjer "Gonatt älskling", Albin säjer "Gonatt mamma"!
J- Mmmm
A- Gonatt mamma
J- Mamma älskar dig!
A- Albin älskar mamma oxå med!

Mitt hjärta smälter!




Kommentarer
Postat av: lina

Hej å hå :-)

Vill du/har du tid att fota mina barn? Alltid lite roligare när någon annan gör det :-) fast jag måste varna dig, S är svår att fota, man får fota i smyg :-)

Kram kram

2009-09-10 @ 20:13:23
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Laila

Fy för ont i magen, men det räcker väl med att du tittar på Albinleendet så försvinner väl det onda!för mig är ju dagen speciell 090909 Martin föddes för 30 år sen!

2009-09-11 @ 12:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0