Mys i svampskogen!

I går hade vi en härlig dag, först lämnade jag Albin (som somnat i bilen) hos sin farmor och åkte in och fick behandlig i stan och när jag kom ut till farmorn så sov Albin än så vi stannade en stund så han fick träffa henne en stund innan vi åkte hem och fixade middag. På eftermiddagen kom Anna, Ella och Noa och busade en stund. Innan dom kom så stod Albin ute och väntade på dom...



På kvällen skulle jag, Cilla och Viveca på jobbe till Wapnö för lite rundvandring och mat på slottet men Cilla blev sjuk så jag och Viveca åkte själv och det var jättetrevligt, maten var i absoluta värdsklass, har nog aldrig ätit så gott, Kocken själv serverade oss, riktigt lyxigt!

I dag hade vi planer på att gå och hälsa på dagis men när vi ringde i morse så passade det inte så bra så vi gick över till grannen och plockade körsbärsplommon (dom blir så glada att vi vill plocka!) och Albin älskade det, han satt nästan högst uppe på stegen och mummsade plommon för vilda livet medan jag plockade i våran korg.


När det var klart åkte vi till mormorn med dom för hon skulle baka en kaka till eftermiddagen.

Jag och Albin åkte in till stan, han somnade efter bara några minuter... Vi lämnade först en rulle vindpapp till David ute i Trönninge som han glömt (ibland undrar jag hur han skulle klara sig utan mig som gör äreneden åt han jämt!) och sen till Elgiganten och köpte 2 nya stora minneskort till alla våra kameror. Medan jag var i stan så passade jag på att slinka in på Willys och köpa lite kotletter.

Medan Albin fortfarande sov så passade jag på att börja med maten och sen fick stackars lilla lillebror komma in på lunch, han är hemma och är sjuk så han åt inte så mycket med det värmde mitt systershjärta att han fick lite riktig mat i magen!

Efter att lunchen var avdukad och inställd i diskmaskinen så tog vi på oss leggings, tröjor och kepsar för att ge oss ut i skogen med mormorn och gamlamostrarna Eva & Laila. Tror knappt att jag behöver berätta hur det gick utan jag låter bilderna tala helt enkelt!


Kan beskriva med ett ord, LJUVLIGT!

Jag älskar att gå i skogen men tycker inte alls om alla insekter som oxå bor där och tyvärr tar det ibland överhand över det där underbara, stilla och tysta som det ananrs är i skogen. Men som sagt idag var det helt fantastiskt och varken jag eller Albin hade några fästingar eller andra otäcka kryp på oss!



När vi kom hem så var det raka vägen in i duschen för mig och sonen och som sagt, bara lite kvistar och annat smått och gott i håret. När vi var klara kom brorsan in och visade den nya hemsidan, kika gärna in och lämna en liten hälsning i gästboken, spelar ingen roll om man kan nåt sidvagn eller inte, det är ju så roligt med kommentarer (tycker ju såklart även jag här i bloggen, men ibland tycker jag ni är dåliga på den biten, skärpning!) så titta in hos Team TB Racing!

Medan han höll på att visa det svängde jag ihop em risgrynspudding på den överblivna gröten från igår, vadå gott!?! Det var jättegott med saftsås till och brorsan fick såklart även kvällsmat för att hans hönsmamma till storasyster skulle bli lugn. Innan maten kom Bella, Jesper och Elin förbi och valde ut bilderna till sitt album som nu är skickade på framkallning.

Albin somnade gott i våran säng för några timmar sen och jag ska strax krypa ner bredvid min sambo som just sa att han ska ta sovmorgon i morrn!!

Sov gott alla där ute i bloggosfären och glöm nu inte den där kommentaren som är så rolig att få...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tur att Coffe har dig så nära, du skämmer väl nästan bort lite?

Mysigt hade vi i svampskogen, och goda var de!

2009-09-02 @ 22:50:27
Postat av: Nettan

Håller med dig, skogen är underbar om det inte hade varit för alla småkryp som finns där. Sov gott!!!

2009-09-02 @ 23:06:43
Postat av: Eva

Vilka fina bilder det blev. God svampmacka har jag ätit. Inga fästingar eller älgalus här men det kliar på mina fötter så jag blir tokig snart.

2009-09-02 @ 23:33:54
Postat av: Laila

Oj vilka underbara bilder, visst är det ljuvligt att se dom första trattisarna!

2009-09-03 @ 12:46:06
Postat av: Marie

Fina bilder du bjuder oss på!Det är alltid kul med kommentarer...du e bättre på att ge mig än jag dig..ja,du fattar vad jag menar.Hur många timmar har ett "Charlottedygn"!?Du hinner med så himlans mycke!Hur bär du dig åt människa?!Vi ses snart!

Marie

2009-09-03 @ 12:56:09
URL: http://husno15blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0