Tråkdag...

Hade nog Albin sagt om han hade fått vara med och blogga idag...
Började med att pappan verkligen hade ont i ryggen i morse så han stannade hemma till efter frukosten.

Efter att David åkt så började jag och Albin med städningen. Albin har verkligen hjälp till så gott han har kunnat men även vart lite ivägen och lite tjurig, men jag förstår honom, såhär tråkig brukar inte hans mamma vara, hon brukar ju hitta på saker med honom, jämt!

Vid 11 ringde Jossan och sa att Svea sovit så vi stack ut till Trönningenäs och fotade sötaste Svea, Albin somnade i bilen på vägen dit så han missade hela fotningen och sov även hela vägen hem. Efter lunchen så fortsatte jag med städningen, tvätten och det där roliga, Albin fick gå ut en stund men då kom de givetvis regn så han kom in efter bara någon halvtimme och fick fortsätta med städningen...

Vid 5 kom pappan hem och då kom även morbrorn in vi fick gått igenom allt som behövdes gås igenom inför kommande årsfest. Jag fick även fixat allt det där mindre roliga som ligger på mig som kassör i SCF.

Nu i kväll har jag vart på Work-Out och när jag kom hem var det tyst i huset, båda pojkarna hade somnat i vår säng och dom var så söta! Nu har David vaknat och ska kolla på Grey's med mig!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ovanligt att inte få se några bilder, men det är väl inte så inspirerande att fota städandet.

2009-09-30 @ 22:32:05
Postat av: Laila

Stackars lille Albin som fick städa,men det skall också skötas ,och det lär han sig säkert snart,åtminstonde sitt rum.

2009-10-01 @ 10:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0