Härlig dag!

Minst sagt! Vädret har ju vart helt kanon och jag har kunnat ta allt i min egen takt, vilket inte har vart i det raskaste tempot efter gårdagens bravader.

Efter min cykeltur i morgonsolen blev det sen frukost innan jag åkte in till stan och mötte upp David för lite ärenden. Fick åkt och lagt undan mobilen jag ska köpa med för den leveransen som kom in i fredags hade redan gått åt. Väl hemma kunde jag i lugn och ro tvätta och hänga upp ute (var det sista gången i år tro?) innan jag tog mig ann Ella & Eriks bilder som jag visade i föregående inlägg.

Innan Albin skulle hämtas åkte jag bort och hämtade mitt PartyLite paket som kommit. Jag hann bara precis ställa av det hemma och hoppa upp på cyklen för att trampa bort och hämta min älskade lilla prins. Han hade haft det bra på dagis idag sa han men jag fick en jättelång kram med massa pussar och han skuttade ut till cykeln när vi skulle hem. Hemma i trädgården hjälptes vi åt med tvätten innan vi tog hand om ljusen & framför allt doftproverna...


Albin hade som vanligt fullt upp men kartongen och frigoliten, trots att han är snart 4 år...

När pappa David kom hem och började skruva upp allt i den färdigmålade tvättstugan så letade jag fram bak-lusten och svängde ihop havrescones, extra goda faktiskt! Jag bytade dock ut lite av vetemjölet mot grahamsmjöl och tog inte fullt så mycket mjölk, det blir väl kladdigt då.


Efter kvällsmaten satte jag mig med lite bokföring och längre har jag knappt kommit sen dess, men nu ska jag ta en snabb dusch och krypa ner i sängen. Ska verkligen försöka att låta bli myggbetten men dom har blivit värre, kliar och är stora som 5 kronor...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0