Hemma!

Borta bra men hemma bäst säjer man ju, men vi bor ju nästan som hemma i vår husbil! Albin sover som aldrig förr när han får sova i husbilen och jag måste erkänna att jag sovit bättre i natt än på många nätter, kanske skulle man knalla ut och lägga sig där i mellan åt så man får sova riktigt gott?

Det blir ingen lång rapport från detta 4:e SM, men som jag skrev från mobilen innan så har vi alla haft en riktigt bra tävlingsdag även om den var väl blöt stundtals.



Ner till Helsingborg kom även brorsans tidigare burkslav "Den andra Coffe" (som Albin kallar honom då han oxå heler Christofer) med flickvän och föräldrar så vi hade det så trevligt mellan heaten. Det är ju så roligt att prata dessa människor, helt underbara! Det känns ju alltid lite konstigt när man har träffat någon så mycket som vi ju faktiskt träffat och umgåtts med "andra Coffe" under dessa åren dom åkt ihop och nu helt plötsligt så träffas man inte alls lika ofta, men det märks inte det minsta när man väl börjar prata.

Andra Coffes föräldrar hade med sig sin alldeles ljuvliga lilla Sigrid som jag fullständigt förälskat mig i sen jag såg henne första gången. Sigrid är en liten Bichon Havanais och helt ljuvlig som ni förstår och bara därför så måste jag visa några bilder jag tog på henne & andra Coffe direkt efter ett sidvagns heat i Nynäshamn för ett par år sedan, när Sigrid var valp.



Konstigt att man blir förälskad i denna lilla hund, eller?

Nu har vi packat ur husbilen och jag har rapporterat det som rapporterats skulle så nu tänkte jag bara krypa ner i sängen och kolla på Tv. Jag hoppas jag får sällskap av sambo & två lurviga husdjur som jag saknat såklart!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Väldans söt, Krister sa att hon hade hårspänne i luggen? Tog du inga bilder på den andra lilla valpen som han sa att ni träffat?

2010-08-14 @ 21:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0