Shopping!

Ja, tro det eller ej, men idag har vi faktiskt vart och handlat lite. Jag behövde en lugn dag och då tog jag Li med mig upp till Kungsmässan på lite mamma-kläder-shopping. Nu är det ett faktum, mina linnen (framför allt) och toppar passar inte så bra längre och snart kommer jag inte kunna knäppa min jobbe skjorta och då behövs det ju ett linne under, gärna ett som går ner över magen och inte slutar på halva...

Jag fick tag en hel del på H&M för presentkorten jag har kvar sen jul och det blev till och med en del kvar, så kanske kan jag shoppa lite till bebisen när den kommit oxå! Några presenter fick vi oxå inhandlat, men dom kan vi ju inte visa här, så det blir bara inslagna paket.


Kläder till mig: 3 linnen (svart, vitt & turkost)
Svarta mamma leggings
Gråblå tunika med kort ärm.


Jag är mer än nöjd med mina inköp och om jag har tur så behöver jag inga fler kläder innan bebisen kommer. Vi fick till och med gå en hel timme i lugn & ro för Albin var på Barnens Värld. Jojjomen, han brukar fråga om han kan få vara där men när jag berättar att det bara är för barn och inte för mammor & pappor så vill han ju inte gå in. Han har vart där en gång innan och det gick jättebra, men då var Ella med och denna gången var han ensam. Det var 2 töser & en pojk där när vi kom och hans skulle vara där själv, det bestämde han. Han undrade vilka affärer vi skulle gå i och så men jag förklarade att han bara behövde säja till "fröken" om han ville att jag skulle komma och hämta honom men det gick tydligen jättebra för det ringde då ingen! En timme senare, var vi tillbaka och han kom såklart utan protest men hade inte frågat efter mig. Han sa att han hade längtat lite men att han haft roligt. Han hade inte lekt med dom andra barnen utan lekt med sakerna själv sa han.

Efter att vi hämtat Albin så käkade vi lunch innan vi åkte hem. Albin somnade gott i bilen och vaknade när vi kom hem. Jag orkar ju knappt bära honom längre så han fick gå in och då vaknade han till liv, svårväckt som han är.

Hela familjen har saknat hembakat bröd (som har vart slut i frysen länge nu) så nu passade jag på att sätta en deg, när vi ändå var hemma. Jag kan inte påstå att baklusten är helt tillbaka men jag mår i alla fall inte illa av det och det är ju sååå gott med hembakt, nybakt "Lailabröd"!



David har saknat det mest tror jag och han hoppas nog att det ska hålla i sig nu för vi börjar bli trötta på "köpe-bröö". I kväll har jag återigen gått igenom massa papper, bokfört, betalat, fakturerat mm. Ska bli skönt när det gamla bolaget har upphört så man slipper hålla reda på det oxå.

I morrn har jag en fotografering på fömiddagen, om det är fint väder vill säja, men nu ska jag ta mig en snabb dusch och krypa ner bredvid Albin som ligger och snarkar i våran säng, så får David bära över honom sen när han ska lägga sig.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jaså, det var till Kungsmässan ni skulle! Vi mötte er precis när ni svängde på motorvägen. :) Vad kul att du hittade lite kläder till dig själv!



Kram!

2010-08-11 @ 09:44:27
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Laila

Va fint det blev,jag har ett på jäsning nu,hoppas det blir lika fint som ditt!

2010-08-11 @ 11:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0