Tapet?

Fy va svårt det är, det här med tapeter och sånt... Vi har inga tapeter i hela huset faktiskt, utan har bara satt strukturtapet som vi har målat på och det ska vi fortsätta med men jag har kikat lite på att ha något speciellt på barnen rum och nu då framför allt på Albins.1. En 3D tapet. Just denna är med jungeltema (för vi lämnar ju inte grönt...), det gör att rummet ser större ut och finns i flera häftiga motiv.

2. Väggdekaler. En hel paket med massa olika djur (i detta fallet, finns även där massor att välja på) och då kan man ju måla väggen som man tycker och plocka ner dekalerna när man tröttnat, mycket praktiskt!

3 & 4. Fototapeter. Redan färdiga fototaper, finns precis hur många som helst att välja på och mängder med olika gröna motiv & nyanser.

5 & 6. Fototapeter. Egna motiv. När man tar så mycket bilder som vi tar, ska man då inte anväda en egen bild? Just dessa 2 var ju vad som dök upp bara men isåfall får man ju bestämma vad man vill ha och hur det ska se ut, det mesta kan jag ju fixa ;-)

Men hur häftigt hade det inte vart och haft en sidvagn (i naturlig storlek!) på en fondvägg!

Tips mottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag har hellre en katt, än en motorcykel på väggen.

:-D :-D

2010-08-03 @ 23:12:52
Postat av: IDA

Fondtapeten som ser ut som en skog var ju jätte härlig.

2010-08-06 @ 13:15:33
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0