Ett steg tillbaka...

Igår var Lillebror 1 vecka och vi var på BVC för första gången. Det var massa information, vägning och mätning.
Tyvärr hade lillebror gått ner ännu mera och väger nu bara 3760 g så det blir mer tillägg ändå och extra vägning på torsdag. Jag ammade varannan timme hela eftermiddagen i går men lite tillägg fick han som sagt i alla fall.

I går kväll ammade jag sista gången vid 22 och sen fick han ganska mycket tillägg och somnade som en stock.
Jag vaknade inte innan vid 2.45 i natt av att lillebror knorrade och då ammade jag honom igen men sen ville han inte alls komma till ro mer så efter en hel massa försöka gick David ner och fixade tillägg till honom som han slök (såklart!) och då var klockan 5. Han kom inte till ro efter det heller och jag var jättetrött så David tog med honom ner och jag somnade väl om vid strax innan 6.

Albin vaknade vid 7 men jag hörde det bara "långt borta" och fortsatte sova. David kom upp och väckte mig vid halv 8 eftersom han skulle jobba en sväng idag och när jag kom ner så satt Albin i en soffa och kolla på Fåret Shaun, Lillebror sov i den andra soffan och i kaminen sprakade det en mysig brasa!

Jag hoppas hinna titta in här i bloggen igen lite senare med fler bilder men nu börjar dagen här hemma, med amning, frukost och allas morgontvättningar. Förresten, igår på BVC så passade jag på att väga mig (det är samma våg som när jag vägt mig hos BM) och det var roligt! Jag har gått ner 2½ kg sen inskrivningen, alltså 6½ kg sen lillebror föddes för en vecka sen och jag är såå tacksam att jag bara gick upp 4 kg denna gången!




Kommentarer
Postat av: Mamma

Han somnar ju när han äter hela tiden, den lille sötnosen. Hoppas han har gått upp lite på torsdag.

2010-12-14 @ 08:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0