Helt ok!

Denna natten är det som varit just, helt ok!

David sov ju med gossarna på soffan i ett par timmar i går och när jag kollat klart på House så gjorde jag mig i ordning för sängen och sen tog jag och gav lillebror en sista gång för natten (+ lite ersättning). Lillebror somnade gott och väckte inte oss innan vid 2.15 och då luktade han inget vidare...

David bytade på honom och sen ammade jag och han somnade om ganska snabbt (sen att själva amningen tar nästan en timme är ju en annan femma). Jag vaknade av att lillebror knorrade vid 6.40 och då upptäckte även David att klockan var ganska mycket så jag tog och ammade lillebror i sängen medan David fixade både välling och ersättning till våra pojkar, sen låg vi och myste en stund i vår säng, jag och båda killarna.

Vi har som sagt vart uppe en stund nu men här är ju så kallt så vi har satt igång en brasa i kaminen och jag funderar på om vi faktiskt ska ta och äta frukosten här i vardagsrummet (det har vi nog aldrig gort förr...), det är ju så varmt och gott!

Idag har vi inga planer än så länge och är det såhär kallt så tror jag vi stannar inne, kanske, kanske tar vi en liten sväng om på byn med vagnen men jag kände redan igår att det var väl kallt, speciellt i brösten, och någon stockning är jag inte alls sugen på såhär innan jul! Vi ska ställa fram tomtar, städa av och när pappan kommer hem skruva upp lite grejer.


Kommentarer
Postat av: Frida

Håller med dig! Hade tänkt ta en morgonpromenad men när jag sträckte ut näsan utanför dörren ångrade jag mig. -9 grader och en blåst som ökar kylan med säkert -5 till, nä tack.. Det blev lite tända ljus och en god frukost! Önskar er en skön dag! Kram

2010-12-15 @ 08:43:51
URL: http://hennesvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0