Trötta...

Idag är vi trötta här hemma på Sandgatan. Lillebror har inte alls velat sova som jag har velat och dessutom blev det betydligt mycket senare för pappan på julbordet så han var väl inte hemma innan vid halv 2-2 tiden och då hade jag fortfarande inte somnat med någon reda...

Vid 4 hade vi fortafarande bara slumrat till mellan knorret så då gav jag honom igen och sen tog pappan med honom ner så han fick lite ersättning och jag fick äntligen somna! Pappan och lillebror hade somnat nästan direkt efter maten dom oxå och sov gott på varsin soffa. Albin sov hos mormor & morfar och jag är mina underbara föräldrar djupt tacksam för det för han hade visst vaknat vid 5.20 och då hade jag inte vart någon bra mamma.

Vi vaknade av telefonen vid halv 9 och sen var det full rulle direkt. Lillebror sov som en stock så vi fick fixat i ordning i lugn och ro. Morfarn kom och släppte av Albin vid 9 och sen gjorde jag honom i ordning för tomtepromenad medan pappan fick i sig lite frukost och packat ut grejer i bilen. När grabbarna åkt så satte jag mig och fick faktiskt äta frukost i lugn och ro innan lillebror vaknade och ville ha mat.

Våra morgonrutiner tar än så länge väldigt lång tid med amning, pumpning, av & påklädning, navelvård och blöjbyte. Så hur vi ska kunna passa tider på morgonen har jag än så länge svårt att förstå även om det brukar lösa sig. För att få igång amningen så pumpar jag efter att jag ammat och så får lillebror det på flaska. Naveln luktar riktigt illa nu så vi topsar och spritar och hoppas att den snart ska lossna. Skötbordet är ingen höjdare så vi får "luras" lite och byta i soffan efter konstens alla regler.

Idag har vi bara kommit en liten bit på vägen, lillebror har inte fått några kläder på sig än, utan vi sitter/ligger i soffan och myser framför brasan i kaminen. Jag har Idol på i bakgrunden och jag har inte sett ett enda avsnitt men hörde precis Jay framföra Madonnas Like a prayer och fick gåshud överallt, vilken röst och vilken tolkning av låt! Nu väntar vi strax hem pappan och storebror men bara för en liten stund, dom ska iväg igen en sväng i eftermiddag och jag funderar på att ta med lillebror ut i vagnen för första gången, i alla fall på en liten, liten sväng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0