Vår stackars stora pojk!

Jag fattar inte vad han har efter sig denna hösten för nu har han feber igen!

Efter många om och men idag på fömiddagen så kom vi iväg till mormorn. Albin hade längtat efter henne och hon efter honom så dom bestämde på telefon på morgonen att dom skulle träffas och då fick jag och Lillebror oxå följa med. Mormorn bjöd på både middag och fika och det tackar vi inte nej till!

Albin var väldigt lugn, hela tiden när vi var hos mormorn och när det var fikadax så kröp vi alla upp i soffan och kollade på några avsnitt av "Trolltider". När han kom och kröp närmare mig så tyckte jag allt att han kändes lite varm och det tyckte även mormor så när vi kom hem, vid halv 4, så tog jag tempen och mycket riktigt så hade han 38,3. Han somnade direkt på soffan och fick sova en stund. I kväll har han inte gjort nåt mer än att bara ligga på soffan och jag fick bara i honom lite, lite tomtegröt till kvällsmaten.

Innan han skulle lägga sig så kollade jag igen och nu var den uppe i 39,3 så han fick en Ipren och sen satt/låg vi här nere i soffan och kikade lite på tv innan han gick upp och la sig. Pappan är på badminton så jag tänkte göra lillebror klar för natten och låta honom ta kvällsmatningen medan jag går och lägger mig.

I morrn blir det till att stanna hemma, Albin hade ju denna veckan kvar på dagis innan jullovet igentligen men det blir till att stanna hemma och julpynta i stället!

Jag ska iväg en sväng på eftermiddagen och väga lillebror och nu håller vi stenhårda tummar för att han har gått upp ordentligt, så som vi har matat och matat!


Kommentarer
Postat av: Angelina

Nä stackaren nu igen :( hoppas han blir kry till jul iallafall!!

2010-12-15 @ 22:28:48
Postat av: Anna

Usch ja, han verkar ha nån envis bacillusk efter sig.

Jag håller tummarna för Lillebror!



Kram!

2010-12-16 @ 14:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0