Alla Hjärtans Dag!


Så här såg det ut vid frukostbordet i morse!

Albin fick paket med stickers i så han har haft att göra hela morgonen och David fick en liten påse fylld med olika sorters choklad (han älskar choklad). Själv är jag än så länge ouppvaktad men jag är inte jätteledsen för det, jag vet att david inte gillar sånt här och det respekterar jag, men att jag älskar att köpa, slå in & ge bort paket har väl inte undgått någon gissar jag?

Vi ska bort till mor & far på alla hjärtans dags middag i eftermiddag och det ska bli skönt, att slippa laga middag menar jag för efter yttligare en natt med inte allt för många timmars sömn så ska mamman i famljen ta det lite lugnt. Albin vaknade vid midnatt och hade jätteont i magen, så jag la mig bredvid honom i hans säng, masserade honom på magen och jag tror han somnade till mellan "attackerna" men tillslut gick det inte, han blev klarvaken och jätteledsen. Jag tog med honom på toaletten och sen gick vi ner och värmde vetekudden, medan den låg i micron så dansade vi runt i köket och jag kände hur kan drig benen mot magen, lilla älsklingen!

Vi satte oss i soffan en stund med kudden på magen och Albin suckade ut "nu så, nu blir det bra" och efter en stunds småpratande, massage och lite kramar så gick vi upp till vår säng och fortsatte med värmen mot magen och jag tror det blev bättre. Han kunde inte komma till ro i vår säng och ville att jag skulle följa med till hans rum så vi gick in dit och la oss men efter en stund frågade jag om det var ok att jag gick och la mig i min säng, då det blev lite trångt och ingen av oss somnade, det gick bra. Jag kunde naturligtvis inte somna då det bara malde runt i mitt huvud och jag vid det laget började bli riktigt orolig för min lillprins som verkar ha ondare och ondare för var dag som går. Dessutom följer jag ju Sofies blogg flitit och dom förlorade sin son Victor i cancer förra våren. En cancerform som heter neuroblastom och som började som en stor cysta i magen. Eftersom nästan alla barn som drabbas av just neuroblastom är under 2 år så tror jag ju såklart inte att det är det men man tänker ju på alla dessa hemska sjukdommar som finns där ute!

Jag lyckades säkert somna framåt småtimmarna men vill lova att jag inte var ett dugg pigg när Albin och david gick upp vid halv 7. Jag låg kvar till halv 8 men kunde inte somna om efter det.

Jag hoppas på sömn i natt i stället för i morrn är det jobb, hela långa dagen om inte magontet förvärras för då får jag nog ta med min lille gosse till doktorn...


Kommentarer
Postat av: Laila

Jag tycker absolut att ni skall gå till doktorn, det har ju hållt på ganska länge nu.

2010-02-14 @ 15:18:51
Postat av: Angelina

Stackars lilla Albin, tycker oxå ni borde kolla upp de kan ju vara något han inte tål gluten laktos eller nått sånt!!

2010-02-14 @ 19:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0