Lång dag!

Nu har vi ätit frukost här hemma och snart börjar denna långa dag och det gör mig faktiskt inte så mycket, bättre att ha en riktigt lång dag på jobbet och sen få vara hemma (med Albin) isället för massa små pass flera dagar.

I natt har vi sovit gott, ingen växtvärk och jag somnade som vanligt mitt i nyheterna och vaknade av Davids klocka. Albin sov gott i sin säng, men han har nog vart en sväng i vår säng oxå för snutten låg på hans kudde bredvid min (han har en egen kudde mellan våra och han ligger oftast inte kvar hela natten utan går tillbaka till sin egen säng efter en stund, så jag vaknar inte ens när han kommer & går längre).

När jag gick upp så vaknade såklart Albin och som vanligt frågade han efter pappa,
 varför é inte pappa här hos mig? När kommer pappa? Varför måste han jobba?
Dessa frågor har kommit nu på morgonarna ett tag, några månader. Jag vet inte om det är för att han faktiskt sover lite längre och inte vaknar när David går upp eller om det kommit i samband med dagis. Det är väldigt viktigt för Albin att veta vem som lämnar & hämtar, när han blir hämtad, vad dom ska göra sen osv. I dag vet jag inte riktigt vad som händer men jag hoppas innerligt att alla barnen är ute (som dom brukar) och att det bara är att släppa ut honom till dom andra & fröknarna (helst Anki då), då brukar det funka bra!

Men som alla dessa dagar sitter jag nu med en klump i magen, får inte i mig någon direkt frukost och är mest orolig. Nu ska vi ta och göra oss klara för att gå bort, jag ska ha med mig kameran och lite annat till jobbet idag, lite specialarbete... Men först blir det mys i soffan, kan inte få nog av honom ju när jag vet att jag inte ska träffa honom på så många timmar!

Förresten, vad har hänt med alla kommentarer? Jag har ju en ökande statistik som ligger på mellan 50-100 besök om dagen men inte sjutton har jag 50 kommentarer!? Jag fattar ju såklart att man inte kommenterar jämt men någongång i bland kanske?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hör av er om jag ska hämta idag.

2010-02-08 @ 10:03:10
Postat av: farmor

Så skönt att Albin inte har haft ont i natt och att ni har fått sova ordentligt.Hälsa Albin från farmor. Skall köra Evelina till buggen strax.Ha det så bra. Kram farmor

2010-02-08 @ 18:12:57
Postat av: Anna

Hoppas det gick bra på lämningen! Själv fick jag lämna en gallskrikandes Ella på dagis i morse, hon hade helt klart vaknat på fel sida... ;)

2010-02-09 @ 07:45:41
Postat av: lina

Hur har du det i veckan med ledighet? Jag brukar faktiskt kommentera men kan bli bättre på det :)

2010-02-09 @ 11:47:22
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0