Magontet...

Vår lilla kille har ju som bekant haft ont i magen till och från i lite drygt en vecka och tidigt i morse var det ju då dax igen. Pappan gick upp och tog hand om det med lite massage, värme och välling. Sen har det vart fullt ös hela dagen, med bakning, fikabesök, hjälpa pappa där ute och såklart åka pulka. 

Nu i kväll strax innan vi skulle äta kvällsmat (Albin hade redan ätit då), kom han och sa att han hade så ont i magen så jag värmde på vetekudden och så fick han sätta sig i soffan medan vi åt och rätt var det var så tänkte bådde jag och David på hur tyst det var. Då hade han somnat, med snutten precis bredvid sig och den ljumna vetekudden på magen, lilla gubben! Han glömde bort både pyjamas och tandborstning. Nu tycker både jag och David att det har gått för lång tid, vi måste kolla upp det här med magontet. Jag har googlat lite och tror väl kanske själv att det kan vara stress/oro, vad tror ni? Han är inte varken hård eller lös i magen, han tömmer lika ofta som vanligt, oftast en gång om dagen och han äter bra. Inte riktigt lika mycket mat som innan men absolut bra, han har alltid ätit bra och mycket!

Efter att vi fikat i eftermiddags så fick jag för mig att jag skulle frosta av frysen (fick ju inte plats med mina nutellabullar!). Albin gick ut till David & Jonas så jag fick röja i fred och va plats det blev! Det tog ju sin lilla tid men jag var nästan klar när grabbarna kom in. Dom fick gå upp och duscha först medan jag tog upp några havre-thekakor. Jag passade på att ta upp lite jordgubbar och förbereda en gino medan dom fortfarande duschade och sen blev det kvällsmat.

Helt hux flux var vi alldeles ensamma, redan klockan 7 en lördagkväll, så jag tog fram receptboken & assistenten igen och svängde ihop en deg honungsrutor som står i kylen och jäser så vi får nybakat till frukosten i morrn.


Förhoppningsvis är dom lika goda som dom ser ut att vara på den nedersta bilden. Är dom goda så lägger jag ut receptet i morrn...

Nu ska jag faktiskt gå upp och lägga mig för vem vet hur det går för lillkillen och hans mage i natt, dessutom är jag ruskigt trött efter en hektisk dag med allt för få timmars sömn natten innan. I morrn väntar mysfrukost med familjen och dom ska få varsitt Alla Hjärtans Dags paket... På eftermiddagen är det söndagsmiddag (Alla hjärtans-middag) hos mormorn & morfarn.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Som orolig mormor så tycker jag ju att ni ska kolla upp detta, inte skojigt att ha ont i magen vill jag lova.

Tror nog kanske att det kan vara "magnerverna" som man sa förr.

2010-02-13 @ 22:05:56
Postat av: Anna

Stackars Albin, det är aldrig kul att ha ont i magen.

Ser fram emot recept på honungsrutorna! :)

2010-02-14 @ 11:33:26
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0