Sjukligt trött...

Jag är sååå trött, vet knappt vart jag ska ta vägen! Ska jag åka och träna i kväll tro?

Klockan ringde redan halv 6 i morse, jag skulle visserligen inte börja innan 7, men med tanke på hur vädret var när jag gick och la mig så var det lika bra. David var redan uppe och ute och skottade när jag klev ner i köket och han var ute även när jag gick/pulsade till jobbet. Albins farmor kom hit och satt inne hos Albin medan jag jobbade.

Han hade visst inte vaknat innan halv 8 den lille sjusovarn och då hade David fortfarande vart hemma och gjort välling och så innan han stack till jobbet. Jag var på jobbet vid kvart i 7 och var väl klar vid halv 9, sen gick jag hem och åt frukost. Efter frukosten hade vi en del att pyssla med, tvätta, skala potatis och morötter, riva morötterna, klippa & borsta katter, baka kladdkakemuffins, dammsuga av och slänga ut gammalt bröd till fåglarna...



Eftersom Anna, Ella & Noa skulle komma en sväng på eftermiddagen och busa i snön så tyckte jag det vore bra om Albin vilade innan middagen idag och när jag la honom så somnade han utan problem och utan protest!

Medan jag fixade middag sov Albin så gott i soffan framför brasan och vaknade hyfsat lätt när jag väckte honom. Vi åt middag och efter det gjorde jag varm choklad och packade fika korgen medan Albin gick ut och började skotta och ta fram pulkan.



Anna, Ella & Noa kom och Albin hade jätteroligt med Noa, som dom busade, åkte på varandras åkdon, gjorde gupp, åkte på knä mm. Ella var inte alls på humör idag och efter att vi fikat på den varma chokladen, kladdkakemuffinsen och några Tom & Jerry kex ville hon inte vara med längre. Noa och albin åkte några vändor till men sen åkte dom hem. Det var i och för sig rätt lagom med en dryg timme ute i snön för då var vi båda genomblöta. Albin ville såklart inte gå in så vi testade en av dom stora snöhögarna som David skottat upp och det funkade alldeles utmärkt ...



Efter några livsfarliga åk i den backen (med gapflabb från den lille mannen) gick vi in, hängde våra kläder framför brasan, drack upp den sista varma chokladen i termosen och satte oss i soffan en stund. Sen har jag inte kommit så mycket längre, sååå trött är jag!

Jag ska igentligen åka iväg och träna om stund som sagt, får se hur jag gör, det behövs verkligen...
I morrn är det jobb på eftermiddagen och håll nu alla tummar och tår mina kära blogg läsare att det går lika bra att lämna som förra torsdagen!


Kommentarer
Postat av: Laila

Jag håller alla tår och fingrar och allt,för att det ska gå bra!

2010-02-03 @ 22:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0