Sköna söndag...

Ja, fast nu börjar tröttheten komma smygande känner jag, denna dagen har gått i ett fram tills nu och det blir lätt så när jag väl sätter mig ner efter att ha hållt igång hela dagen, är väl kanske därför jag inte sätter mig ner så ofta... Jag var iväg i morse och jobbade några timmar och eftersom vi fått massa nytt och frächt i brödavdelningen på jobbet så betyder det att det tar en hel del längre tid för mig att baka och dona. Dessutom har jag inte sovit så värt bra i natt. Det började redan i går kväll, Albin mådde inte riktigt bra sa han, han hade ont i magen (var "trött" i magen sa han flera gånger) ont i benen och va allmänt trött men han åt helt ok på kvällen. Han låg en hel del på soffan och vilade, kollade på tv och gosade med mig och Pyzen.

När Melodifestivalen började så gick vi båda upp och la oss i våran säng där han somnade ganska snart och David bar in honom i sin säng. Jag kollade klart på festivalen och började kolla på Beck - Mannen utan ansikte när David oxå kom och la sig, men efter bara 20 minuter så hörde vi hur Albin grät & gnydde. Vi gick in och han hade sån växtrvärk i benen, stackarn! Han fick komma till våran säng och jag satt med honom i famnen, vaggade och strök honom över håret. Han fick en alvedon och när det gjorde som värst ont, sådär ont så man inte vet vart man ska ta vägen så höll jag honom lite hårdare och viskade "mamma är här", talade om att han fått medicin och att det snart skulle bli bättre. Han kisade med ögonen och sa "mmm, det blir snart bättre".

Han var så tapper och duktig, fast man visste hur fruktansvärt ont han hade! Jag märkte direkt när alvedonen började verka, hela ungen slappnade av och bara somnade, djupt! Jag däremot kunde inte somna, jag är en sån hönsmamma! Mår så dåligt att att se hur någon annan har ont! När jag väl börajde bli trött igen så var klockan över midnatt och klockan ringde halv 7 i morse.

När jag äntligen kom hem från jobbet vid halv 11 så väntade David och hans bror john på mig, dom var hungriga och jag hade handlat med mig bröd hem så vi tog en frukost/fika innan dom gick ut och fortsatte och jag började med mina projekt.


Bilderna: 1 Banankakan på svsvalning i köket.
2 Grönssakssoppan får stå ute och svalna, perfekt!
3 Pyzen ligger i soffan, framför brasan och bara gottar sig.
4 Albin leker med sina fordon (älsklings leksakerna...) efter maten.


Först började jag med köttet och grönsakerna och sen fick Albin vila medan jag fortsatte med maten. Eftersom jag hade massa mannagrynsgröt över från i går så har jag svängt ihop en smet så jag kan göra en mannagrynspudding till kvällen, med russin i och saftsås till! När Albin vaknade så gjorde vi en banankaka som stod i ugnen medan vi åt. Albin sprang ut och hämtade pojkarna och morbrorn fick oxå komma in och äta grönssakssoppa med kött & massa klimp (ja, för det är inte riktig köttsoppa, mest grönsaker i)!

Nu har jag skickat ut alla pojkarna en stund, startat brasan, dammsugit av och röjt upp, katterna ligger och snarkar och jag ska strax sätta på kaffet och sen blir det till att ropa in dom igen på fika. Efter fikat hade jag tänkt hinna med att torka av golven och tvätta lite för i morrn väntar ju den där långe jobbedagen!


1 Här sitter jag och David i varsin soffa på kvällarna och gottar oss, framför brasan!
2 Nu bilder på listen i hallen...
3 Den där gruppen som jag fixade i ordning, som jag lovade att fota. Har den på bordet i vardagsrummet.

Nähe, nu ropar det en liten man där nere så det är bäst jag kilar ner och fixar fram fikat!


Kommentarer
Postat av: Laila

Det är förfärligt jobbigt när barnen är sjuka,men det är tur att det finns hjälp i form av alvedon.

2010-02-07 @ 18:45:56
Postat av: Anna

Håller med laila, tur att det finns alvedon när växtvärken är som värst!

2010-02-08 @ 07:34:36
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0