Tack snälla!

För alla god råd och fina kommentarer! TACK!

Jag ska verkligen försöka hålla ut, denna terminen så får vi se sen, efter sommarn. Vi får hjälpas åt (och med det menar jag att David får komma hem för att åka och lämna...).

Igår hängde det en STOR grön lapp på anslagstavlan att det går magsjuka på dagis. Då fick mitt inre lite lätt panik och jag ville helst bara tagit Albin under armen och gått hem igen, men eftersom ingen blivit sjuk där och dom som är sjuka vart hemma flera dagar så fick jag lugnat ner mig lite. Men dyker det upp på fler håll så får han nog allt stanna hemma, för magsjukan, det total vägrar jag!

Fick även en fråga igår, angående hur vi skulle lösa det ifall vi inte hade dagis. Det kanske är oklart men vi har världens snällaste mormor som ställer upp i ur och skur och om det inte skulle funka med dagis eller att någon blir sjuk så vi känner att han får vara hemma en dag extra så är det oftast mormor som ställer upp. Jag jobbar inte så mycket dagtid och när jag jobbar är alltid mormorn ledig och brukar då ha skruttungen. Så det handlar alltså inte om att jag skulle sluta jobba för att vara hemma med Albin.

Nu ska jag sätta mig och mysa lite med Albin innan hans pappa kommer hem för att lämna honom på dagis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0