Busig dag!

Idag var vi busiga redan på morgonen! Fast jag fick sova lite längre idag med (är man bortskämd eller...), höll ju på med krönikan till midnatt och sen duschade jag och därefter kunde jag inte somna, var så uppe i varv så jag somna inte innan vid 1, men jag ska knoppa tidigt idag!

Igår bakade jag bröd, dom knubbiga limporna är en favorit. Jag hittade dom igår igen när jag läste igenom gamla blogginlägg och här är receptet. Det blidde inget fotat men dom var lika goa som förra gången så det hade vi till frukost i morse och den var framdukad när jag kom upp! Direkt efter frukosten så åkte vi till Halmstad och busfabriken!



Albin och pappan (ja, mamman med för den delen!) har busat som tokar och fasten att det var gabska kallt när vi kom dit så var vi alla tre genomsvetta efter en liten stund.



Som ni kan se på dessa nedersta bilderna så har Albin hittat en "sidvagnscross" som han och pappan nu tävlar på, ni ser väl hur han burkar?

När vi busat i 2½ timme var både jag och David helt färdiga så vi föreslog lunch och det gick Albin med på. Vi käkade pasta med köttfärssås och drack mängder med vatten och sen fick det vara nog för idag, tyckte vi.

Albin somnade som en stock i bilen men vi har alltid den lilla vagnen i bilen så vi tog en runda inne på Eurostop och jag köpte ett par nya jeans (det kunde ni aldrig gissa va?) på H&M



Det var jättemycket folk överallt så vi gav upp ganska snabbt efter att jag fyndat det jag var ute efter och sen åkte vi hem och handlade. Albin väckte vi så han oxå fick vara med och välja mat (juice å sånt).

Vi åkte hem och fikade lite på den överblivna glassen jag gjort till barnen på nyårsafton och sen skulle pappan iväg och jobba lite, men bara liiiite så jag och Albin tog tag i hemmet så länge. Alla tomtar åkte tillbaka i sina skåp och vi fick dammat av överallt och tagit även golven där uppe. När David kom hem hjälptes vi åt att pynta av granen och slänga ut den så nu är det bara stjärnorna och stakarna kvar som ska ner och det skulle nog mannen min fixa i morrn.

Nu ska jag krypa till kojjs och kolla å tv en stund innan ögonen ramlar igen och i morrn ska jag njuta av yttligare en hel dag med min underbara familj!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad kul ni verkar ha haft, jag ser ju hur han burkar åt sin pappa!

2010-01-02 @ 21:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0