Efterlysning: Takbox

Vi fick precis reda på att takboxen vi skulle haft till Trysil på lördag har gått sönder så nu har vi ingen och då passar jag på att vädja lite i bloggen. Är det någon som har en takbox att låna/hyra ut, eller vet någon som har en?? Vi behöver den senast fredagen den 15 januari och kan lämna tillbaka den tidigast på lördag kväll den 23 januari

Annars har vi haft en toppen dag idag med! I går jobbade jag 6.15-15.20 och när jag kom hem så fikade vi lite innan det var dax att göra sig klara för middag hemma hos Mattias & Li. Det var som vanligt kanongott och jättetrevligt. Vi åkte hem vid strax efter 11 på kvällen och eftersom Albin somnade gott där så var det bara att bära in honom i sängen! jag somnade nog strax innan midnatt och klockan ringde vid 7, men då hade Albin redan legat och rott en bra stund bredvid mig... David satt uppe sent och kollade på någon film så vi lät honom sova och Albin fick följa med mig till jobbet!

Efter jobbet tog vi cykeln hem igen och tog oss en macka innan vi åkte upp till Gekås med hela familjen! Ja, ni läste rätt, hela familjen, Jag, David, Albin, Pappa, Mamma & Brorsan!

Vi fick handlat allt vi skulle till Trysil och jag fick köpt mig en skitsnygg (om jag får säja det själv!) skidjacka, röd såklart! Albin fick en ny overall, skidvantar och till oss båda köpte vi skidsockar!
När vi alla handlat klart allt vi skulle ha så följde vi alla med mamma & pappa hem och gjorde middag, korv med potatismos. Till kaffet fick vi aprikoser med smält nobless & glass, så gott!

Nu är vi hemma och har packat upp alla våra fynd. Jag har lagt alla nya kläder i maskinen och den är snart klar så jag får nog runda av och gå ner. I morrn är det jobbe, hela dagen och Albin ska till dagis, pappan får lämna och mormorn får hämta!


Kommentarer
Postat av: Anna

Aprikoser, noblesse och glass? Aldrig testat, men det lät väldans gott!

2010-01-10 @ 20:58:35
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com
Postat av: Mamma

Det är gott, men det var persikor.

2010-01-10 @ 21:40:25
Postat av: lina

kan se om ni kan låna vår?

2010-01-11 @ 07:28:48
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Malin

Vi har lagt beslag på morsans takbox...



Sista lediga dan idag, jobb resten av veckan!



2010-01-11 @ 09:47:54
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: lina

Jag ska kolla, vet idag efter kl 17. Den finns i Himle isf. Är säkert inga problem bara den inte är utlånad. kostar inget isf.

2010-01-11 @ 11:48:22
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Emma Thuresson

Hej Charlotte!!!

Johan har en takbox på macken "Time" som han hyr ut =) Mvh Emma

2010-01-12 @ 14:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0