Kalas!

Idag har det vart kalas! Först i Falkenberg och sen i Tvååker!

Fast vi började dagen med att åka till mormorn och morfarn! Albin propsade på att morfarn skulle följa med honom ut, trots att morfarn precis kommit in och fått av alla kläderna. Men morfarn tog snällt på sig alla kläderna igen och följde med Albin ut. Jag passade på att sola, det var faktiskt ganska skönt idag och när jag kom ut fick jag se att morfarn byggt en pulkabacke till Albin och dessutom vart uppe på vinden och hämtat ner MIN gamla snowracer!


Jag vet ingen som sparar på så mycket saker som min far! Men just detta vart ju väldans lyckat, som han åkte!
Jag var med en stund innan vi fick lockat med honom hem för vi var ju tvugna att göra oss i ordning för kalas nummer 1. Farmor & farfars årliga kalas för alla barn, barnbarn & barnbarnsbarn (det är iofs bara Albin än så länge). Vi fick massa god mat, tårta, fruksallad, hembakade kakor, godis ja, you name it!

Vid 5 snåret åkte vi hemåt och landade på kalas nummer 2, hemma hos mormorn var det full rulle, hon hade alla sina syskon med respektive på den årliga syskonträffen. Vi stanade en stund och spelade spel innan det var dax att bege sig hemåt. Albin somnade gott efter en dag som denna och jag har packat yttligare en hel del tradera paket. Medan jag ändå var igång nere i köket så passade jag på att skålla lite mjöl som får stå där nere över natten så vi kan baka svärmors stora limor i morrn!

Nu ska jag krypa till kojjs för i morrn är en ny dag, men massa snö-bus och sen ska jag jobba på eftermiddagen!


Kommentarer
Postat av: Malin

vi försöker också skotta ihop lite backar/högar. Men det är så yrig snö, så det blir inte mycket av det...

2010-01-06 @ 22:34:58
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0