Lycklig mamma!

Idag är jag lycklig! Det är jag ju iofs varje dag men idag är jag extra glad! Min lilla kille släppte inte en enda tår när jag lämnade honom på dagis idag!

Han vaknade redan vid halv 6 i morse och följde med David ner men sen kom han upp och la sig bredvid mig i sängen och drack sin vällning och då somnade han om! Jag gick upp strax innan 7 och började läsa tidningen i lugn och ro och vid halv 8 vaknade han och ropade på mig. Jag gick upp och vi låg kvar en stund och gosade, kisarna kom och la sig bredvid oss.

Vi gick upp och åt frukost och vi pratade hela morgonen om vad han skulle göra på dagis, att mormor skulle komma och hämta efter vilan mm. Han var inte ledsen och han sa inte en enda gång att han inte ville till dagis, men han frågade varför jag inte kunde vara hemma med honom. Jag förklarade och det känns som om han förstod. Vi tog det väldigt lungt i morse och när vi var klara tog vi på oss och promenerade bort, Albin skulle ha sin väska på ryggen hela vägen själv.

När vi närmade oss såg vi alla barnen ute på gården, dom busade i snön och Albin ville oxå vara med. Han frågade mig om inte jag kunde stanna men jag förklarade att det går ju inte för jag ska ju jobba och det köpte han. Jag vinkade och sa "Hej då", men då kom han springande efter och ville ha en puss och en kram och det fick han givetvis och sen bara vinkade han, tog Anki (favvo fröken) i handen och gick mot leksakerna!

Sååå lättad jag var när jag gick hemåt! Nu har jag kommit ikapp med SCF räkenskaper och mina egna med för den delen, men det är inte utan att jag fortfarande tycker det är väldigt märkligt att sitta hemma, ensam, utan Albin, jag saknar honom mycket, det är betydligt enklare när man är på jobbet!

Skulle igenligen behöva städa av ordentligt för det blev ändringar i planeringen och jag får ha helgens styrelsemöte här så det blir till att ta tag i det i morrn, efter att vi vart och badat, för det lovade jag Albin!

Nu ska jag äta middag och sen gå till jobbe!


Kommentarer
Postat av: Laila

Det måste väl kännas helt underbart!

2010-01-28 @ 20:47:50
Postat av: Alexandraida♥

Klart att jag vet att du läser =)

2010-01-29 @ 16:33:59
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0