Onödigt vetande...

Idag kommer ett sånt där inlägg med massa onödigt vetande! Jag är ensam hemma minsann, albin är hos sin Farmor och dom åker pulka i Åkulla. jag hade en tid i stan idag på förmiddagen och då fick han vara hos farmor, sen hade dom planer för eftermiddagen så jag passade på att sticka in på Hajen och handla lite så jag kunde fixa den sista maten!

Nu står både fisksoppan & skinksåsen (TACK mamma) på avsvalning ute på trappen!


När jag ändå var på Hajen så kunde jag inte motstå all härlig frukt (fruktomaner som vi är i denna familjen) så det bidde lite apelsin, blodgrape, vindruvor, ananas, physalis mm som vi kan smaska på i kväll. Just nu står det i kylen...



Medan fisksoppan stod på spisen så passade jag på att ta en sväng om med vattenkannan och jag kan inte annat än att förundras över dessa amaryllisar jag fått i år. Detta är min andra amaryllis i år och båda har blivit sådär gigantiska, har jag någon slagt amaryllis-tillväxthormon i luften inne hos mig tro?
Varför blir dom annars så jäkla långa?


Nu ringde Albins farmor, hon är på väg hem med min prins, han sa att han längtade hem till mamma...
Vi var ju förresten på Gekås i söndags och jag fick fatt i en ny skidjacka till mig själv, riktigt nöjd är jag med den, tog en storl större än jag igentligen behövde, så det säkert få plats gott om extra tröjor ifall det blir kallt. Albin fick en overall. Han har ju en hemma redan men den börjar bli lite liten och jag känner att vi måste ha med extra ombyte upp så en sån fick det bli!


Idag när posten kom så var Albins nya tröja med! Vad tycker ni?
För er som inte har en aning om vad det betyder så är Team TB Racing namnet på vårt sidvagnsteam, där brorsan kör och JDL Byggservice är Davids firma.

Nu ska jag gå ner och invänta min lilla älsklning, sen ska vi åka och titta på en takbox som vi ev ska låna upp till Trysil!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Häftig amaryllis du! Det är nära på den vackraste blomman som finns! =)

2010-01-12 @ 19:15:40
Postat av: Anonym

Häftig amaryllis du! Det är nära på den vackraste blomman som finns! =)

2010-01-12 @ 19:16:10
Postat av: Laila

Stackars Albin,har han åkt omkull med pulkan kanske?Det blir nog fina kort ändå,det skall synas att dom är barn och är ute och leker!

2010-01-12 @ 19:28:04
Postat av: Alexandraida♥

Ajdå den pannan har varit med om mkt i pulka backen =)

Hehe mina amaryllisar brukar bli så stora när jag ger dem för mkt vatten så nu vattnar jag nästan ingenting.

Kram

2010-01-12 @ 23:40:18
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0