Snö - Äntligen!



Nu har det äntligen kommit snö hit, som vi har väntat! Jag var ute precis och tog dessa korten på mina båda pojkar som är ute och skottar. Albin tycker inte ens han behöver någon pulka eftersom det är glashalt i vår barnvagnsramp...

Tyvärr har jag inte haft tid att vara ute så mycket i snön idag, jag har lagat mat, och lagat mat och lagat mat. Till ett helt kompani kan man tro! Först i dag på förmiddagen så åkte vi till Hajen och handlade, jag och Albin och sen direkt hem och började med första rätten, Gulaschsoppa. Björklund kom så lägligt att han oxå fick sig en skål soppa innan vi hällde allt i en hink som sen fick stå på trappan på svalning.

När det var klart och Björklund lagt sig på soffan med en film (samtidigt som han underhöll Albin) så svängde jag ihop en korvgryta. I mellan alla matlagningar har jag vart ute och skottat, flera gånger och så hade jag såklart glömt en grej till mitt nästa matlagningsprojekt så vi fick ge oss av till ICA. Det var så lägligt att när vi kom dit så hade Albin kläder från Blingo kommit så dom fick oxå följa med hem. Igår var David inne på konsum åt mig (jag jobbade) och hämtade ett annat paket, från Me & I, även det med kläder till Albin, såklart på REAN.

När vi kom hem vart det trafikstockning på Sandgatan. David skottade så hans bil med släp stog ute på gatan, likaså pappas & brosans firmabil och ett släp, och så Björklunds... Jag lämnade Albin ute med alla pojkarna och gick in och började på nästa rätt, den vegetariska lasagnen. Den blev jättegod, jag smakade lite på den innan när vi tog ut den. Medan den stod i ugnen så började jag på kalopsen som fortfarande står och puttrar på spisen. Alla andra rätter är på avsvalning ute på trappan, dit även kalopsen ska när den är klar.

Nu kom pojkarna in så jag ska gå ner och sällskapa dom, sen ska det packas Tradera paket för oj oj oj vad mina Auktioner går bra denna rundan!

Kommentarer
Postat av: Laila

Ja äntligen snö,det måste ju vara lycka för en liten Albin,sen är han ju en väldigt bra snöskottare ser jag!

2010-01-05 @ 19:47:37
Postat av: Malin

Mycket mat är det som ska lagas när man reser till fjälls, fast jag håller mig till de gamla vanliga rätterna jag. nu är det inte lång tid kvar!

2010-01-05 @ 21:31:42
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Nettan

När åker ni till fjälls? Så himla kul!!!

2010-01-06 @ 17:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0