BMX

I morse kom morfarn när vi satt och åt frukost och med sig hade han brorsans gamla BMX!




Det var lycka må ni tro!
Även om den är en storlek för stor så är det ju ändå skithäftigt. Han kan inte starta eftersom han har ganska långt ner till marken när han sitter på sadeln, men snart så!

Vi åt sen frukost idag för jag var hemma ganska sent (för att vara mig alltså!) igår men det spelade lixom ingen roll för det var så jäkla roligt och Jossan hade gjort allt i ordning för den perfekta klassträffen! Jag passade på att köra hem Hanna och var hemma vid 1-snåret men jag lyckades inte somna innnan vid halv 3! Så i morse lät grabbarna mig somna om när dom gått upp (Albin vaknar som vanligt vid kvart över 6...). Dom åkte iväg och kom tillbaka vid 9, då hade dom vart på Munkagårdskolan och kollat på djuren och med sig hade dom frukost. Brorsan kom in och åt han med innan vi gick ut.

Pappa var här och hjälpte oss med taket på utbygget och jag och Albin övervakade det hela med en liten fruktpaus.


Våra bärbuskar som vi satte i höstas har tagit sig bra och vi fick bla fullt av krusbär så dom passad vi på att plocka av och göra en kaka på som vi hade till fikat. Den blev jättegod och jag hade vaniljvisp till.



I kväll har vi haft lite lyxmiddag här. Hel varmrökt lax med kokt potatis, ärtor, sparris och 2 sorters kalla såser. Mamma, pappa & Lotta kom över och åt med oss och tur va väl det för annars hade vi haft mycket mat över! Det var riktigt gott och jag är mer än nöjd med mina såser.

Nu sitter jag här och gäspar som en tok så jag tror jag ska ta en snabb dusch och sen krypa ner i sängen. Tror inte det tar många minuter innan John Blund kommer...


Kommentarer
Postat av: Mamma

jättegott var det, tack så mycket!

2010-07-31 @ 22:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0