Efterlängtat regn!

Ja, som alla säkert vet vid det här laget så gillar jag när det inte är fullt så varmt ute, så regnet som öser ner utanför är välkommet enligt mig och min stackars gräsmatta. Här hos mig verkar regnet iofs inte bara komma uppifrån utan även från alla håll och kanter även om man tar på sig regnkläderna så gissar jag att det piskar på bra.

Även om jag gillar det svala och regniga vädret så har jag en mycket rastlös liten pojk här hemma som även han förstår att det faktiskt inte går att leka ute idag (visst går det, men hur skoj blir det?). Vi har pärlat (ca 10 minuter), målat med vattenfärger (max 10 minuter) och jag har gjort tappra försök att få honom att kolla lite på tv/film men det är stenkört! Han tycker verkligen att det är överskattat, det här med tv & film, och kan inte alls sitta still, pillar på allt annat, retar katterna lite, kryper upp och ner i soffan, brottas med mig mm mm.



Visst tycker jag att det är jättebra att han hellre är ute och leker än att vara inne och kolla på film, men någongång i bland!

Nu ska vi äta middag och sen kör jag bort Albin till morfarn så jag får duschat och så ifred för ikväll ska jag på klassfest!


Kommentarer
Postat av: Farmor

Vad synd att jag inte visste att Albin var sugen på att vara ute i detta vädret , för då hade jag gjort han sällskap. Ut får jag gå, fast utan hunden Bert,för han vägrar att gå ut idag. Jag får hänga med dej Albin en annan regnig dag kanske .

2010-07-30 @ 15:46:41
Postat av: IDA

Ja visst är den snygg =) Man blir glad av den =)

Dock vill Danne ha den svart/gråa men jag skall nog allt övertala honom ;)

2010-07-31 @ 18:13:52
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0