Fotograf?

Idag har vi vart ute hela förmiddagen!

David kom hem och åt frukost med oss och efter det gick vi ut och började i trädgården. Först slängde vi på allt bråte på släpet som ska till tippen och sen gick vi lös med sågen!

På nåt underligt sätt så växer det massa lönnträd i vår syrenhäck som går runt huset och det vill jag inte ha. Dessutom växer dom som ogräs, det går så fort och dom blir högre än syrenerna. Jag tog en fogsvans i garaget och sågade ner allt! Det var inte det lättaste att komma åt dom längst ner med alla syrener i vägen men skam den som ger sig, och det gör inte jag!

Vi fick slängt på allt på släpet tillslut och sen fick jag syn på barnvagnen där i garaget så den fick sig en riktig uppfrächning den med och till det hade jag min medhjälpare Albin.
Medan jag torkade av alla "tyg"-delarna så passade han på att fota lite, på väldigt blandade motiv...



När allt var tvättat/torkat och stod på tork så gick vi in och fixade middag, pappan var på väg hem och var hungrig. När vi precis hade gått ut igen efter middagen kom regnet...

Vi fick snabbt in allt i tvättstugan och medan Albin ritade lite satte jag ihop barnvagnen igen. Albin somnade på soffan efter en liten stund och sen ringde David och var kaffesugen så jag väckte Albin, satte på kaffe och så kom både David och Lars med fikabröd från Gööks.

I kväll ska jag ut med jobbet (charken) och äta så grabbarna får roa sig själva och sen väntar en låååång jobbehelg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0