Lite mindre ynklig...

Ja, lite bättre kändes det faktiskt efter middagen och jag fick gjort en del.

David & Albin fick satt 4 skift till på våra ytterväggar (ska ha puts) till utbyggnaden och efter handling & fikat gick jag ut och satte mig i en solstol bredvid och höll pojkarna sällskap. Såklart passade jag på att knäppa några kort på den sötaste lilla hjälpredan av dom alla!



Vi har bollat massa ideér om hur vi ska göra med renoveringen av övervåningen, inreda fotodelen, markarbetet vid parkering och massa annat, nu ska vi bara bestämma oss oxå...

Rätt som det var blev Albin sådär jättetrött som han alltid blir när han inte vilat middag (fattar inte när han ska sluta sova på dagen?) och somnade helt enkelt i sin lilla solstol!


Som tur va kom morfarn efter bara några minuter och hjälpte mig väcka honom för det är ett riktigt projekt! Det spelar ingen roll om han sovit i 5 minuter eller 2 timmar, han är precis lika svår att väcka ändå (förutom på morgonen, då vaknar han ju alltid tidigt!) så vi hjälptes åt och det tog oss kanske bara 5-10 minuter att få honom vaken.

När David bara hade lite kvar så tog jag med mig Albin in, stoppade honom i badkaret och satte igång gröten på spisen (eller snarare mjölken, skulle göra mannagrynsgröt). Jag hade nog överskattat min förmåga lite (men jag skyller på yrslen...) vad det gäller att både passa barn i badkaret och mjölken på spisen för rätt som det var så hade jag mjölk över hela spisen, ugnen (imellan ungsluckan!) och på golvet!

Jag fick ropat in David som fick ta över i badkaret medan jag hämtade rengöringsmedlena och började skura... Mitt i allt ståhej kom en jobbarkompis (det var väntat) som behövde lite hälp att lägga in en annons på blocket men vi redde ut allt ganska snabbt och vi fick ätit vår gröt i lugn och ro!

Albin har ätit som en hel häst hela dagen, till middagen åt han lika många fiskpinnar som mig och bara en ynka potatis mindre och i kväll åt han 3 (!) tallrikar gröt, sammanlagt minst lika mycket som mig, vad gör han av det!??!

Efter maten gjorde jag klar Albin för sängen direkt och han har somnat redan, David är ute och plockar ihop det sista och jag ska hoppa in i duschen för ikväll blir det soffmys. Vi ska städa dagis i morrn, vi hade turen att få vara med på sommarstädningen så David har tagit ledigt och jag har handlat lite korv och bröd till lunchen.


Kommentarer
Postat av: Farmor

David åt otroliga portioner när han var i denna åldern . Sov middag gjorde han till han var fyra och ett halvt år. Kan det vara ärftligt tro? David var dessutom lite rundare än vad Albin är ,fast han var lika arbetsam som Albin. Det är härliga killar vi har.Evelina instämmer.

2010-07-19 @ 10:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0