Mitt smultronställe...

I går var vi ju som bekant ute på mormorns smultronställe och idag tog jag med Albin till mitt/vårt!

Eftersom det inte var poolväder idag heller men alldeles, alldeles utmärkt väder för en tur in i bokskogarna så begav vi oss till Öströö!


Albin var verkligen jätteordentlig, satt still i säkert 1½ timme i mitt knä, nästan så jag börja undra om han verkligen var ok... Till saken hör att han var lugn hemma (INNE!) hela förmiddagen och somnade i soffan redan klockan 11. Jag trodde faktisk han hade feber men efter att jag väckt honom (2 timmar senare) så åt han med god aptit så vi åkte ut.

Vi hade bestämt oss för att ta en tur med lammsafarin (det gör vi flera gånger varje år!) och efter det så bestämde Albin att vi skulle fika och då helt plötsligt blev det fart i ungen! Han satt still och åt sin fika med sen var det full fart, backe upp och backe ner...


Jag fick verkligen sitta i lugn och ro och dricka både en och två koppar te medan han sprang runt och utforskade buskar, högt gräs och grenar. Han sprang aldrig så långt att jag inte såg honom från mitt bord. Det var så lugnt och skönt, bara fåglarna som kvittrade! Men tillslut så började dom där kopparna med te göra sig påminda och det var bara att gå och kissa (som jag gör en gång i timmen nu för tiden känns det som!). Vi tog sedan vägen förbi köttboden och köpte med oss lite rättvisemärkt & ekologisk choklad som vi bestämde att vi skulle ha till kvällen!





Vi tyckte inte att vi var riktigt färdiga med vår utflykt och så blev det ju så fint väder så vi körde upp till Åkulla, pappan skulle ju ändå vara där ute och jobba sent idag.

Fölisarna låg i den goa solen och bara njöt!



Nu har grabbarna varit ute en sväng och kört med den radiostyrda jeepen i trädgården men det börjar bli dax för den lille mannen att komma in och lägga sig, så jag får nog gå och ta tag i det!


Kommentarer
Postat av: Laila

Va härligt det ser ut,Albin har blivit en riktig lintott i solen!

2010-07-06 @ 21:50:43
Postat av: IDA

Vilken härlig dag ni fick =)

Mysigt.

2010-07-06 @ 22:46:34
URL: http://idarevo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0