Trött....

Nu är jag mycket, mycket trött efter en hel dag ute i/vid poolen!

Efter kvällsduschen tog jag Albin i cykelkärran och cyklade hem till mor & far. Mamma bjöd på sen middag (men vem sjutton vill äta mat i denna värmen!?) och Albin åt jättebra. Vi stannade kvar en lten stund, Albin och morfarn hade visst lite att utforska i trädgården.

När vi skulle hem bäddade jag i cykelkärran, Albin borstade tänderna och sa gonatt till mormor & morfar. Han kröp in och la sig så gott i kärran och jag trampade hemåt. Jag visste att det inte skulle räcka att cykla hem för han var lite för pigg för det så jag tog en extra sväng, men jag visste inte att jag skulle behöva cykla SÅ långt innan han äntligen slöt sina små blå! Dessutom hade jag dammsugningen och bäddningen (har tvättat lakanen idag) kvar här hemma när jag väl kom hem så nu är jag TRÖTT! Albin sover fortfarande ute i cykelkärran, det är alldeles för varmt på vår övervåning så han får ligga kvar där tills David går och lägger sig med, jag kryper ner i min renbäddade säng redan nu...

Det får alltså bli uppdatering i morrn istället. Jag jobbar eftermiddag men lämnar Albin redan halv 10 så jag ska nog hinna med ett litet inlägg då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0