Trött...

Ja det kan man lugnt säja! Idag har vart en helt galen dag på jobbet. Jag har fått gjort precis hur mycket som helst, fattar knappt själv vad det har vart med mig, men jag har i alla fall gjort smörgåstårtor på löpande band idag och det blev riktigt bra om jag får säja det själv!

David har haft det lite småstressigt idag med dagishämtning, jobb, poolbestyr och svärmorsbesök (ja, alltså min svärmor, hans mamma...). Han hann inte alls bli klar på bygget och fick åka och hämta Albin mitt i, som fick följa med ut och fortsätta jobba och däremellan hann han i alla fall hem och stänga av kranen som jag satt på i morse för poolen var ju färdigfylld. Jag stängde Charken idag kl 18 och när jag var klar med städningen så fick jag handla lite för killarna var fortfarande kvar i Åkulla och svärmor var redan på väg (om hon inte till och med hunnit hem till oss...). Idag bestämde David att det fick bli smörgåstårta men jag var faktiskt inte jättesugen på det efter att ha gjort en sisådär 15 stycken idag. Själv tog jag mig en kopp te och ett par rostade mackor istället.

Morfarn & morbrorn kom en sväng efter jobbet och satt ute på altanen i solen och tjötade lite. Jag älskar när det är sommar och hela familjen dyker upp och lite titt som tätt, bara för att prata lite!

Nu ska jag snart ta med min stackars onda rygg in i soffan (eller blir det kanske sängen...) och kolla på CSI innan jag ska sova gott hela långa natten! Jag ska riktigt njuta dom här veckorna innan jag blir en tjockis, för jag kan faktiskt fortfarande sova på magen!


Kommentarer
Postat av: Ida & Revo

Ååå det var flera veckor sen som jag kunde ligga på magen. Min mage börjar bli enorm =O Tror jag kommer bli gigantisk.

Kram & klappa bebismagen från oss

2010-07-01 @ 22:36:13
URL: http://idarevo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0