Vad var det?

Det blev inte bättre igår och jag ringde BM som absolut tyckte att jag skulle gå till en doktor! Jag försökte på alla sätt och vis att slippa undan, kanske kunde jag få komma in till MVC och bara ta dom där proverna, föör hur roligt är det att gå och sätta sig på den öppna mottagningen på VC här i byn?

Det var en doktor jag skulle till tyckte BM så jag fick traska bort till VC och vänta. 8 nummer hade jag före mig när jag kom och säkert 15 efter mig när jag väl var klar. När det hade gått nästan en timme, hade dom ropat upp 2 nummer och jag hade bara sett skymten av en läkare. Jag övervägde faktisk att gå därifrån...

Hur som helst så gick dom förljande 8 nummrena fortare och jag fick komma in och göra en undersökning och sen ta massa prover, blodtryck, blodvärde, blodsocker, snabbsänka, vitablodkroppar, ja you name it! Allt var bra, inget av proven kunde förklara min yrsel så jag gick hem med budet att om det inte går över i morrn så skulle jag söka akut.

Nu har det faktiskt blivit bättre, jag gick upp nu för en halvtimme sen och är inte alls yrslig, men det satt i hela dagen i går och jag gick till jobbet något senare än planerat. Nu ska jag ta och masa mig bort till jobbet igen och göra några välförtjänta timmar bakom disken!

Förresten, tack för alla goa kommentarer i går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0