Varmt!



Idag har det vart hett här hemma på Sandgatan men vi har svalkat oss genom att vara mer i poolen än utanför! Speciellt den lille mannen, han har inte ens hunnit ta någon vila idag!

Pappan är ute på galej idag så just nu är jag alldeles ensam om att vara vaken hemma, men hela Tvååker lever minsann och jag har live underhållning ca 50 meter från huset, det är ju TVÅÅKERS dagarna!

I kväll kom mamma (jodå, hon har vart här hela dagen, åkte bara hem för en dusch...), pappa och brorsan och vi har suttit ute i trädgården och ätit sill & potatis, samtidigt som vi då hade underhållningen och den ljuvliga kvällstemperaturen!

Albin somnade gott, direkt efter maten. Jag tog ut hans vagn, han kröp upp direkt och somnade på minuten!
Medan pappa stannade kvar här hemma så stack jag och mamma över till "yran" och kollade på hasarloppet. Där även resten av Tvååker verkade hålla hus. Nu är det high life på andra sidan gatan men jag ska faktiskt strax krypa ner mellan lakanen för vi ska lämna Albin hos morfarn i morrn på morgonen och ge oss på allt pappersgöra!

Förresten, den nya poolen funkar kanoners! Den är dessutom större än den förra och den håller långa Fjant-klor på behörigt avstånd...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0