Vilken kväll!


Albin & morfarn beundrar utsikten från hustaket...

Idag har vi haft en jättebra dag även om jag haft ont i huvudet, varit trött & yr större delen av dagen.
Vi började morgonen med att vakna lite för tidigt av värmen, hosta och känna oss allmänt förkylda. David åkte iväg redan vid 6 men jag och Albin låg kvar och vred oss en stund innan vi slutligen gick upp och satte oss i soffan. Det blev helt plötsligt jättemörkt på himmlen och började mulra, då somnade Albin faktiskt en stund igen.

David kom hem strax efter halv 8 och hade med sig färska frallor. Efter frukosten ringde Albin morfarn som kom och hämtade honom så vi fick lite tid i fred på kontoret på förmiddagen och tro det eller ej men vi han klart med alla papper som låg och väntade. Vid halv 1 gav vi oss av mot Grimeton och Evelinas 18-års kalas. Där serverades det god mat och ännu godare tårta (min svärmor, hon kan laga mat och baka hon!)!



Albin fick lekt av sig med alla som hjälptes åt att underhålla honom, men allra bäst var ju när det kom en traktor med slåttermaskin (?) och slog av gräset på den stora ängen utanför farmor. Då satt han där på gärdsgården och bara tittade.

Vi åkte hemåt vid halv 5 och jag började så smått pilla med kvällsmaten och tvätten medan grabbarna tog hand om nätet till studsmattan. Efter kvällmaten (som idag blev varma mackor) tog vi våra cyklar bort till mormorn där det serverades jordgubbspaj till kvällsfikat. På vägen bort cyklade vi i fatt brorsan, Isabell och Fjant... Jojomen, han hade hängt med dom hela vägen bort till mamma & pappa så när vi kom fram fick pappa & brorsan köra hem honom igen.

Efter fikat lekte vi lekar, sparkade boll, klättrade i träd (och på tak!) och satt ute i den ljuvliga kvällsluften. Innan vi cyklade hem följde morfarn med Albin in så han fick duschat och borstat tänderna. Prinsen somnade redan halvvägs hem i cykelkärran och får ligga kvar där ute i den svala kvällen tills vi går och lägger oss för på vår övervåning är det allt annat är svalt... Jag har vidöppna fönster på hela övervåningen och fläkten går för fullt men det blir bastu jämt ändå och ingen av oss 3 sover särskillt bra.

I morrn väntar en ny dag och det enda jag har på agendan är att jag måste handla, men David hade visst massa planer så det blir säkert fulltecknat ändå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0