Gravid, vecka 17

Jag fortsätter med min "graviditetsdagbok" här hemma och här kommer yttligare en uppdatering ur den för den som är intresserad.



30 juni -10

Nu är vi inne på sista dagen i vecka 17 och vi har pratat med Albin. Han frågar mycket om bebisen och han vet vart den ligger (i mammas mage). Vi kallar ofrivilligt bebisen för ”han” här hemma så det är väl kanske så, att det ligger en liten kille till där inne.

Nu har illamåendet äntligen givit sig av, i alla fall det dagliga! Men näsan är fortfarande super känslig och en del grejer går inte alls, då klyker jag mig direkt, tex ingår kattlådan, soppåsen, vissa andedräkter, nyöppnad påse köttbullar (har ju lixom inte lagat mina egna på ett tag…), offentliga toaletter (tacka vet jag husbilen!), vitlök mm. Det är inte bara dåligt att ha luktsinne som en blodhund för i går när jag cykla hem från jobbet så doftade det ljuvligt från alla buskar & blommor men jag vill gärna ha mitt luktsinne på normal nivå igen.

Än har jag faktiskt inte gått upp något vidare och jag har bara mina vanliga kläder. Köpte faktiskt 2 par byxor med hög mudd i midjan idag så kanske kan jag ha dom tiden ut, jag hoppas på det. I morse lyckades jag även få på mig mina korta, vita shorts från förra sommarn och det gick fint, fick bara låta bli att knäppa knappen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Inte utan att jag blir lite avis.. Jag vet, jag har redan tre underbara godingar och allt som oftast é det mer än nog. Men jag gillar att vara gravid och föda barn och ha de runt omkring mig... Mitt livskall? Kan undra hur länge denna känsla håller i sig. hur många jag ska behöva skaffa innan mitt sinne säger STOPP?!?



Skönt att illamåendet gett sig av lite grann

Kram

2010-06-30 @ 22:42:27
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Angelina

Inte utan att man blir lite avis på din lilla magen en annan ser ju ut som en flodhäst redan fattar inte hur de här ska sluta!! =)

2010-07-01 @ 22:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0