Mammgruppen!

Vi träffas fortfarande med Albins mammagrupp. Vi var inte så många som fortsatte träffas, vi var 4 stycken men nu är vi oftast bara 3 och det är iofs ganska lagom. Idag var vi i stugan som Linda har vid Laxforsen inne i skogen och det var sååå mysigt! Barnen leker för det mesta ganska bra tillsammans och Linda hade ordnat det kanon med korvgrillning och fika ute i solen!



David blev så arg när dom skulle åka hem att jag var tvungen att föreviga det. Både Albin och Elina slog ansiktet, Albin mest med skrapsår medan Elina fick en (som synes) ganska rejäl bula i pannan. Jag och Albin stannade ända till halv 3. Albin somnade såklart i bilen när vi körde så för att det skulle gå lättare att väcka honom så körde vi lite småvägar i skogen innan vi hamnade i Åkulle jos Sara & Peter. Sara har 2 små nyckläckta föl som såklart var himla söta.



Efter att ha stannat en stund, kollat på utbygget, gosat lite med både fölisar & hundar så åkte vi hem, samtidigt med pappan faktiskt. Vi tog lite mellanmål hemma och pojkarna fick duscha av sig innan vi åkte vidare till nästa anhalt, bilhallen!

   

Vi funderar på att köpa en ny bil, den behöver inte alls vara ny-ny om ni förstår vad jag menar utan det går bra med en 1 år gammal bil med och just idag har vi kikat på dessa båda.
Överst, en Skoda Octavia Combi miljöbil
Underst, en Golf Combi (Variant) miljöbil


Det skiljer inte så himla mycket i pris på dessa båda bilarna men Skodan är något större och det är det jag inte tror jag vill ha... Jag har trivts bäst i båda mina VW polosar så jag tror det lutar åt en golf i alla fall, men vi ska såklart inte bestämma oss nu utan ta denna sommarn och kolla på olika alternativ.
Visst ser dom förvånansvärt lika ut på dessa båda bilderna?

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid mannen min och bara ta det lugnt, resten av kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0