Massa sol!

Underbart väder har det vart idag! Inte alls så varmt att jag inte står ut (som det tyvärr oftast är sommartid...), utan vinden har faktiskt vart ganska sval så jag har trivts ovanligt bra ute i solen idag. Dessutom är hemmet i stort (mycket stort) behov av en ordentlig storstädning som jag bara inte orkar ta tag i så då är det lika bra att inte vara inne så man slipper se det.

På förmiddagen idag har vi vart iväg på ett litet ärende och sen tog vi varsin solstol och satte oss i trädgården men eftersom Albin inte kan vara stilla i mer än max 5 sekunder så blev det väl inte sådär jättemycket pressat i just solstolen, men utomhus har vi vart och fångat skalbaggar bla...


Mycke jordgubbar blir det, men inte till midsommar tror jag...

Vi tog en liten paus inomhus medan vi passade på att äta middag, smarrig köttfärssås från i går med lite nykokt pasta och grönsaker. Efter maten packade vi vår lilla väska (med presenterna till mormorn bla) och cyklade bort till mormorn.

Där bjöds det på smarrig jordgubbspaj (väldigt god, även om mor min envisas med att servera KALL paj jämt, jag som gärna vill ha varm) med vaniljsås och till den kom även moster Eva & moster Laila. Efter fikat satt vi alla ute i solen och kollade på när Albin plaskade i baljan, sprutade med sin vattenspruta och cyklade runt. Dessutom lyckades mammas tjocka katt rymma ett par gånger så henne fick vi oxå leta efter.

Mormorn skulle iväg på gympa, mostrarna åkte hem och vi packade våra cyklar och begav oss hemåt. Nu har pappan kommit hem och vi har ätit kvällsmat. Det har även hunnits med en liten omgång frisbee-kastning ute i trädgården men nu är det dusch och sen sängen som gäller, även för mig för jag är sjukt laddad för sista avsinttet Grey's Anatomy och ska inte missa en enda minut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0