En vanlig syn...


De senaste dagarna har det ofta sett ut såhär och gör fortfarande då febern inte givit med sig.
Just nu ligger han och sover och har gjort sen middag, alltså snart 2½ timme, men när han är sjuk får han sova så länge han vill, min lilla älskling! Jag tempade honom innan han somnade och då hade han 38,2 så han har inte så hög feber som i tisdags.

I morse körde jag in en kompis till stan och passade då på att lämna av Albin hos mormorn (vilket han var överlycklig över) och uträtta lite ärenden, tanka och sånt. Var på apoteket och köpte mer alvedon till Albin (det är ju snart helg och man vet ju aldrig!), nässpray och halstabletter till oss vuxna. När Albin ändå var hos mormorn passade jag på att köra om MAGI och kika, dom hade ju 20% (hade klippt ur annonsen i HN) denna vecka oxå efter nyöppningen förra veckan. Provade flera jättefina toppar och ett tag hade jag riktig beslutsångest men Gitte hjälpte mig och till slut blev det en liten klänning/tunika som fick följa med hem! Jag älskade den från första sekunden jag fick den på mig, även om jag inte alls tänkt mig svart.



Bilden gör den inte alls rättvis men jag försökte i alla fall!

När jag var klar hämtade jag upp min lilla älskling som hade haft det toppen hos mormor men var trött när jag kom och ville gärna åka hem och vila. Han fick lägga sig på soffan och kolla lite på Ice Age 3 (för 2:a gången i dag...) medan jag tog tempen, gav alvedon, sög rent i näsan och gav nezeril. Jag han knappt gå ut ur rummen innan han sov! Undertiden passade jag på att laga lite middag, sammtidigt som jag kollade på Halv åtta hos mig och Fuskbyggarna från igår, på Tv4 Play. David kom hem och åt middag han med så vi fick träffats en stund för han ska nämligen på Innebandy (Wic) i kväll med Derome och eftersom Albin är sjuk så jobbar Ida för mig.


Kasslergryta med, svamp, paprika, purjo, tomat och basilika.

I morrn ska jag jobba så vi får trixa lite, jag får komma lite senare så kommer Albins farmor och myser med sjuklingen tills pappan kommer hem. Sen är det min jobbehelg så det kanske kommer vara lite tunt med inlägg i helgen. Nästa vecka drar det igång lite med fotograferingar, jätte skoj!

Jag har ju jobbat på några grejer till jobbet (ICA) oxå och det är äntligen klart så det kan jag ju visa med!

Nu tänkte jag runda av här och krypa ner bredvid min sjukling i soffan och mysa, jag är ju själv fortfarande tung i huvudet med tok-rinnande snok och skav i halsen...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lille gubben, det är inte lätt att vara sjuk.

Har oxå en sjukling hemma idag. Noa hade feber igår och hostar och snorar, så han får vara hemma resten av veckan.

2010-03-04 @ 17:48:00
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0