Härliga helg!

Vilken fantastisk helg jag har haft och än är den inte slut!

I går var vi på Gekås på morgonkvisten, jag, David, Albin & morfarn. Vi hämtade upp morfarn vid kvart över 7 på morgonen och sen bar det av. Så tidigt är där ju inte mycket folk så vi fick fatt i det vi skulle och nu har vi bara några små grejer kvar på listan, sen är vi redo för en tur med husbilen! Tyvärr har ju inte vädret vart riktigt städa-husbilen-ordentligt-bra Igår regnade det och idag har det minst sagt hängt i luften och jag vill ha ut alla kuddar på en ordentlig vädring med mattpiskan och torka av allting.

Igår var Albin och David ute och började kakla i garaget medan jag tog hand om ett par fotoredigeringar, räkningar och ett par mail som krävde svar. Sen var det kvällen och vi myste till det med morotssconesen i föregående inlägg innan vi kröp upp i soffan alla 3 med en skål popcorn och kollade på Körslaget! Behöver jag ens nämna att jag tok-älskar sånna underbara lördagar med bara massor av mys!

I morse var jag trött, eftersom David somnade som en stock redan vid 22 i går så var både han och Albin pigga och allerta i morse medan mamman såklart fastande vid en film som inte var slut innan midnatt...

Vi fick i alla fall i oss morgongröten innan vi begav oss iväg i firmabilen med destination IKEA! Vi strosade runt på övervåningen ganska ensamma och kollade på det vi skulle ha, mätte, skrev ner gångar och hyllor och Albin passade på att färglägg och pyssla vid lekstationerna när vi fastande någonstans.

Det blev en hel del kartonger och grejer när vi väl var klara. Vi betalade och packade in allt i bilen innan vi gick tillbaka upp och åt en tidig lunch. Albin somnade i bilen och jag var inte långt ifrån själv heller (men den är inte riktigt så bekväm att det skulle gå...) men när vi kom hem var det full fart på alla!


Pappan och Albin bytade om till jobbarkläder och jag gick med ut med kameran och förevigade hur det ser ut i garaget just nu, det kommer att bli så bra när det är klart!


Tapeten är en test i från Tvååkers Färg som David exprimenterar med, det är en vit och en svart mittemot varandra och bara vitmålat på dom andra väggarna. Vi har världens bästa målare som har vart här på eftermiddagarna och hjälpt oss, att man bara kan spackla, slipa, måla och tapetsera så fort och det blir så bra!? Varför har vi hållt på att göra det själv när en expert gör det 5 gånger så fort (och 300% bättre)!?

Det som fick föja med oss hem från IKEA var 2 garderober (PAX) med inredning och ett hyllsystem (BRODER)!



Nu ska jag gå och göra mig klar för modevisningsövningen som vi ska på om en halvtimme...
Tänkte ta med mig kameran dit så kanske få ni se något smakprov, men bara kanske!


Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vilken cool tapet!! Hur går det för er i omröstningen...?

2010-03-28 @ 18:00:38
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0