Husbil, cykel, hjälm och påskhandling!

I morse fick mamman sova till kvart över 7 minsann. Men jag var ändå hur trött som helst, fötterna var speciellt trötta, håret var som ett fågelbo och gammalt smink satt kvar och skavde runt ögonen (ja, inte mitt smink, jag har inget men jag blev ju proffs sminkad och stylad i går).

Albin gick med på att ligga kvar och läsa några sagor men vid kvart i 8 gick vi upp och fixade frukost, satte på en maskin tvätt och dammsög av en vända. Vid 10 körde vi in till stan och besökte ÖB, Rusta, Fyndmagasinet, HM & avslutade på Espressohouse med varsin ostscones, Mer & te!

Vi fick fyndat nästan i alla affärerna! Husbilen är numera färdig för avfärd, allt finnns nu förutom det som ska stå i skafferiet och det får väl införskaffas inför första turen. Vi gick in på HM och Albin fick 2 linnen, 2 t-shirtar och ett par byxor. När vi körde från stan så somnade Albin så han fick sitta kvar och sova i bilen medan jag släpade ut alla dynor & kuddar i husbilen, diskade alla tallrikar, glas mm och tvättade filtar & lakan.

Vid 2 väckte jag Albin och han hjälpte mig att plocka upp massa grejer inne i husbilen och sen kom pappan hem och fick hjälpa till med vädringen och piskningen av dynor, täcken & filtar. Jag dammsög allt i husbilen och torkade alla skåp, ytor och golv medan pojkarna lekte ute i det fina vädret!



Medan vi väntade på att dom sista lakanen skulle torka så passade vi på att åka och handla men på vägen fick David en av sina lyckade idéer så vi åkte inom Handins och kikade på en cykel till Albin...

Gissa hur det gick?


Jojjomen, visst fick vi med oss en sprillans ny Crescent cykel, 12", precis lagom till Albin och sååå fin!
Självklart fick det även bli en ny hjälm!



Vi gick in och käkade middag när vi kom hem, ärtsoppa med bröd & ost och sen pannkakor med sylt! Efter maten fortsatte vi med det sista finliret med husbilen och sen fick Albin cykla för allt han var värd innan vi gick in och duschade för att köra bort bilen, sen ska servas i morrn. Albin somnade så lämpligt i bilen på väg hem och det var bara att bära in honom i sängen och krypa upp i soffan och kolla på Mästarnas Mästare.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas han kör lite långsammare med den än sparkcykeln...

2010-03-30 @ 21:26:05
Postat av: Laila

Vilken lycklig pojke man ser på bloggen i dag!

2010-03-30 @ 21:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0