PartyLite!



Efter att vi vart hos tandläkarn så gick vi bort till mormorn och stannade på middag (vi bjöd in oss själva...) sen somnade Albin som en sten i vagnen direkt när vi började gå hemåt. Medan han sov så passade jag på att dammsuga av, redigera några fler bilder och ta en fika.

Vi hade ju lite annat att pyssla med på eftermiddagen så jag väckte Albin efter en knapp timme och han var fortfarande jättetrött sa han men han fortsatte slumra lite medan vi köre till Växtriket. Vi köpte det vi skulle ha och sen körde vi till jobbet och hämtade Partylite-paketet som äntligen anlänt (fast jag inte väntade det innan i början av nästa vecka!). Vi var ju tvugna att ha lite mer mjöl (fattar inte hur många kilo mjöl jag gör av med varje vecka!), så vi tog en lova i affären med.

Väl hemma så började vi packa upp, lägga ner i påsarna och gå igenom det som faktiskt var vårat! Det blev så fint med nya ljus och nya växter!


Överst: Nya ljus i vardagsrummet, gröna såklart och doften är bambu...
Sen är det nytt i Albins rum, köket & på vardagsrummsbordet.

Fick äntligen hem en ny ljushållare till väggen i trappan, där har ju vart tomt sen den 9 dec (när pappa slet av hälsenan och David störtade ner för trappen mitt i natten och rev ner den ena...).


Har köpt hem dom nya stora teljusen från Partylite och dom passade perfekt och så har jag även köpt ett glasljus med doften Hallon Iste som kom i ett fint, målat glas som jag gissar kan bli en fin tulpanvas när ljuset brunnit ut. Det blir nog att jag kommer köra kombinationen ljusrosa och grönt i hallen i vår...

Nu har vi tänt en massa ljus och väntar bara på att pappan ska komma hem så jag kan åka och träna!
Albin passar på att pärla lite i väntan på pappsen...



Förresten, det gick jättebra hos tandläkarn! Albin gapade stort och han fick beröm både för att han hade så fint bett (tydligen väldigt bra att vi tog nappen så tidigt som vi gjorde) och att han inte åt godis och läsk än! Han fick välja en tandborste och valde en rosa med en grön groda på som han tyckte var väldigt fin. Nu blir vi kallade igen om ett år. Han hade 19½ tand så vi väntar bara på att den sista lilla kindtanden ska komma upp helt sen är det fulltaligt i munhålan! Stefan (tandläkarn som jag haft i hela mitt liv!) tittade på mig när vi kom in och sa till Albin "Nu ska vi se om du har lika fina tänder som mor din"

Det hade han ju och vi hoppas att det fortsätter så för jag har ju än inte haft några hål i mitt snart 30-åriga liv...

Nu kom pappan så jag ska svida om och sticka iväg till träningen!


Kommentarer
Postat av: Frida

GUD va fint, i love grönt och rosa!!! =) Så fint hem ni har! Hoppas vi syns imon så jag fpr mina efterlängtade ljus! =) Kram

2010-03-10 @ 18:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0